Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ «έσπειρε» τον θάνατο - Νεκρά δύο άτομα

Παρέσυρε αναβάτες μηχανής, γύρισε και τους αποτελείωσε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν δύο άνθρωποι, όταν παρασύρθηκαν από οδηγό σε κατάσταση αμόκ. Σκηνές από αστυνομικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν στη Λακωνία.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μονεμβασιά το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας οδηγός σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Ο ένας χτύπησε σοβαρά και κειτόταν στο έδαφος, ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχισε  να τον παρασέρνει έως και 300 μέτρα! Στη συνέχεια, ο 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και ξανά χτύπησε τον ήδη τραυματισμένο αναβάτη, παρασέρνοντάς τον άλλα 200μ. Έφτασε στον δεύτερο αναβάτη που βρισκόταν στο οδόστρωμα και τον παρέσυρε και αυτόν για πολλά μέτρα.

Μονεμβασιά - οδηγός σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Οι πολίτες έντρομοι με τη σκηνή θρίλερ που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους κάλεσαν την αστυνομία. Περιπολικό της περιοχής έφτασε στο σημείο. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον σταματήσουν, ο οδηγός συνέχιζε την ξέφρενη πορεία του.

Τελικά, σύμφωνα με το spartanews, κατάφεραν να ανακόψουν την τρελή πορεία του και να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, με τη βοήθεια ενός άλλου Ι.Χ.

Οι δύο αναβάτες της μηχανής δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου και τα θύματα δεν είχαν κάποια διένεξη και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο έγινε το μοιραίο περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top