Μονεμβασιά: Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη πριν το μοιραίο τροχαίο

«Μη με ακουμπάει κανείς», έλεγε στους αστυνομικούς ο 52χρονος οδηγός

Με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα απολογηθεί την Τετάρτη το απόγευμα ο 52χρονος οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά. «Μη με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν», έλεγε συνεχώς στους αστυνομικούς.

Ο 52χρονος οδηγός του λευκού ΙΧ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια προσπάθησε να απολογηθεί.

Η εικόνα του δεν ήταν η ίδια όταν πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου στην Σπάρτη. Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και το βλέμμα συνεχώς κατεβασμένο δεν ξεστόμισε ούτε λέξη. 

Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα» - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του δράστη

«Μη με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Σκάλας αλλά και στον δικηγόρο του ενώ ισχυρίστηκε πως δε θυμάται τίποτα για το συμβάν. 

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε  ότι εφόσον ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να οδηγηθεί στα δικαστήρια. 

Αποκάλυψη Star: Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη πριν το μοιραίο τροχαίο 

Ο φερόμενος δράστης λίγα λεπτά πριν παρασύρει τους δύο άτυχους άνδρες ο δράστες της Μονεμβασιάς, είχε πάει σε ταβέρνα της περιοχής. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Star Αλέξανδρου Γύγου,  στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου ο 52χρονος ήρθε στην ταβέρνα 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μονεμβασιάς. Μπήκε στο κατάστημα αλλά δεν κάθισε. Κοιτούσε περίεργα τα τραπέζια. Έμοιαζε σαν να είναι χαμένος.

Μονεμβασιά: «Βοηθούσα τον τραυματία και ήρθε κατά πάνω μας το αμάξι»

«Δεν τον είχα δει σε αυτή την κατάσταση ποτέ ξανά», λέει ο ιδιοκτήτης ο οποίος παραξενεύτηκε,  τον πλησίασε και τον ρώτησε τι συμβαίνει και αν θέλει καθίσει για φαγητό. Ο 52χρονος δεν του έδωσε καμία απάντηση και έφυγε.  Λίγα λεπτά αργότερα παρέσυρε τους δύο άνδρες. Αμέσως μετά γύρισε στην ταβέρνα και μπήκε στο πάρκινγκ το οποίο ήταν γεμάτο. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και  λίγο αργότερα επέστρεψε στο κέντρο και παρέσυρε τον δεύτερο άνδρα που ήταν τραυματισμένος.  

Μονεμβασιά: Πήγε να κλειδώσει τον Κούγια στο κρατητήριο ο δράστης

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο 52χρονος οδηγός μπήκε αντίθετα σε  μονόδρομο, έστριψε και καρφώθηκε πάνω στο μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους. Παρέσυρε για δεκάδες μέτρα τον οδηγό και δέκα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο σημείο και έδωσε με το όχημα τη «χαριστική» βολή στον συνεπιβάτη της μηχανής  που περίμενε το ασθενοφόρο.

Η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το αν ο κατηγορούμενος είχε κάποια αντιδικία με τα θύματα. Ο 52χρονος κρατείται και θα απολογηθεί την Τετάρτη. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top