Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν ντρέπεσαι; Ο Θεός να σε κάψει»

«Ξέσπασε» η μητέρα της 11χρονης αθλήτριας που τον καταγγέλλει για βιασμό

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του καθηγητή ιστιοπλοϊας που κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄εξακολούθηση ανήλικη μαθήτριά του. Συγκλόνισε η μητέρα της κοπέλας που κατέθεσε στη δίκη. «Δεν ντρέπεσαι; Ο Θεός να σε καψει!», φώναξε στον κατηγορούμενο.

 

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Κάθε φορά που έρχομαι υφίσταμαι νέο βιασμό»

Με ένταση και μεγάλη συναισθηματική φόρτωση συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του προπονητή ιστιοπλοϊας που κατηγορείται για τον βιασμό μαθήτριας του όταν ήταν 11 ετών. Ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί στην απολογία του ότι ήταν ερωτευμένος με το κορίτσι και ότι ήθελε να το παντρευτεί.

Βιασμός 11χρονης: «Με κοίταξε λάγνα κι εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη»

καθηγητής ιστιοπλοϊας

Ο καθηγητής ιστιοπλοϊας οδηγείται στον ανακριτή - φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε ένταση μεταξύ της μητέρας της 22χρονης σήμερα κοπέλς και του 39χρονου προπονητή. Όταν η γυναίκα σηκώθηκε να καταθέσει, «έσπασε». Ο κατηγορούμενος θέλησε να παρέμβει και της ζήτησε να τον κοιτάει στα μάτια όταν κατέθετε.

Η αντίδραση της μάνας ήταν έντονη και ακολούθησε η εξής στιχομυθία;

Mάνα: Δε θέλω να σε κοιτάω, είσαι κτήνος!

Κατηγορούμενος: Εγώ θα μπορούσα να σου ζητάω και γονατιστός συγνώμη, αλλά όταν σε πήρα τηλέφωνο, όχι μόνο μια φορά, για να βγω με την Αμαλία...

«Δεν ντρέπεσαι; Ο Θεός να σε κάψει», τον διέκοψε η γυναίκα, με την ένταση να γίνεται αφορμή για να διακοπεί η δίκη για μισή ώρα.

Συγκλόνισε η μητέρα του θύματος - Τι απάντησε σε ερώτηση για τον αν ήξερε τη σχέση της κόρης της με τον προπονητή

Η μητέρα της 22χρονης σήμερα αθλήτριας περιέγραψε πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καθηγητή και το παιδί της,

«Κάποια στιγμή έκανα μπάνιο την Αμαλία και είδα ότι είχε μώλωπες. Την ρώτησα και μου είπε ότι είναι από το σκάφος», είπε και συνέχισε:

«Έμαθα τη δράση του από το ηχογραφημένο μήνυμα που άφησε στο κινητό του πατέρα της. Η κόρη μας μας είπε ότι δεν ήταν αυτός που έδειχνε και ότι τη βίαζει και τη χτυπούσε για δύο χρόνια».

Έγινα χίλια κομμάτια και σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω μαζί με τον άντρα μου. Το βράδυ εκείνο κλαίγαμε και δεν κοιμηθήκαμε. Δεν ακούσαμε για κάποιον τυχαίο που πείραξε το παιδί μας. Ακούσαμε για έναν άνθρωπο που είχαμε σχέση, μα έλεγε πόσο μας εκτιμά.

«Η συμπεριφορά του κατηγορούμενου ήταν ίδια απέναντι σε όλα τα παιδιά. Τον εμπιστευόμασταν όλοι τυφλά από την πρώτη στιγμή. Ήταν κοντά στα παιδιά, ήταν φίλους του. Εκείνη την περίοδο, όταν ήρθε ο κατηγορούμενος ο όμιλος ήταν μια οικογένεια», πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση του Εισαγγελέα για το αν γνώριζαν οι γονείς τη σχέση που είχαν ο καθηγητής και η κόρης τους και αν ήθελαν να την παντρέψουν μαζί του, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, η μητέρα απάντησε: "Είναι δυνατόν; 12 χρονών παιδί; Πού είμαστε, στο Αφγανιστάν;".

Παράλληλα, η μητέρα της αθλήτριας απάντησε και για τις καταθέσεις γονέων που έκαναν λόγο για ιδιαίτερη προσπάθεια της ανήλικης τότε κοπέλας να βρίσκεται πάντα κοντά στον προπονητή της.

«Εμένα με λυπεί ότι ποτέ δεν τα είπαν σε μένα και τα είπαν εδώ. […] Η εξήγηση; Να καλύπτουν άλλους που θέλουν να γλυτώσουν από πειθαρχικές ευθύνες, από φθόνο και ζήλια», τόνισε η μητέρα.

H δίκη διεκόπη για την Πέμπτη, οπότε θα καταθέσει και ο πατέρας του κοριτσιού. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top