Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με λεωφορείο στην παραλιακή

Η στιγμή που το όχημα βγαίνει εκτός πορείας και προσκρούει σε κολώνα

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην παραλιακή έφερε στο «φως» το Star. Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται σε στύλο «κόβει» την ανάσα.

Τροχαίο στην παραλιακή με τραυματίες - Λεωφορείο καρφώθηκε σε κολώνα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Μαρίνας του Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

τροχαίο λεωφορείο Παραλιακή

Το ρολόι έδειχνε λίγα λεπτά μετά τις 7:30 το πρωί, όταν το λεωφορείο Β2, κινούμενο προς την παραλιακή, βγήκε εκτός πορείας, καβάλησε το κράσπεδο, μπήκε στις γραμμές του ΤΡΑΜ και «καρφώθηκε» σε μεταλλική κολώνα.

τροχαίο παραλιακή

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, φαίνεται η στιγμή της πρόσκρουσης. Αυτόπτες μάρτυρες που έτρεξαν στο σημείο για να βοηθήσουν, είδαν τον οδηγό εγκλωβισμένο στη θέση του και τους επιβάτες να είναι πανικόβλητοι.

λεωφορείο τροχαίο παραλιακή

τροχαίο με λεωφορείο στη παραλιακή

Ευτυχώς, για καλή τους τύχη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έτυχε να περνάει από το αντίθετο ρεύμα της παραλιακής. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο οδηγός του έκανε αναστροφή και το πλήρωμα πήγε αμέσως να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. 

Διασώστες και διερχόμενοι, όλοι μαζί, απεγκλώβισαν τους επιβάτες, τους οποίους βλέπουμε να βγαίνουν σιγά-σιγά από τη μεσαία πόρτα του λεωφορείου.

Από τους έξι τραυματίες που διακομίστηκαν στο Τζάνειο, οι πέντε πήραν εξιτήριο, ενώ μόνο μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μεταξά για περαιτέρω εξετάσεις στον θώρακα.

Δεν έπιασαν τα φρένα του λεωφορείου;

Από την πλευρά του, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι δεν έπιασαν τα φρένα, κάτι που αναμένεται να διερευνήσουν οι πραγματογνώμονες και η τροχαία.

Τροχαίο λεωφορείου στην παραλιακή: «Δεν έπιασαν τα φρένα», λέει ο οδηγός

Με ανακοίνωσή τους, οι "Οδικές Συγκοινωνίες" αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του στόλου της εταιρίας, η τεχνική του εικόνα είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής. 

Ο οδηγός του λεωφορείου έδωσε πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς της τροχαίας Καλλιθέας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top