Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης: «Ο μικρός μας γιος, είναι ο Άγγελός μας»

Τις επόμενες ώρες το πόρισμα για τον θάνατο της μικρής Κατερίνας

Θρήνος στην οικογένεια της τρίχρονης Κατερίνας που κατέληξε στο νοσοκομείο, λίγες ημέρες αφότου εισήχθη με πρήξιμο στον αστράγαλο. Οι γονείς της αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του μικρότερου αδερφού της, τον οποίο σκόπευαν να βαπτίσουν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο του παιδιού. 

Θεσσαλονίκη: «Έδιναν στην 3χρονη αγωγή για νόσο Kawasaki και χειροτέρεψε»

Το σπίτι της οικογένειας της μικρής Κατερίνας που «έφυγε» από τη ζωή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», λίγα εικοσιτετράωρα αφότου εισήχθη με πρήξιμο στον αστράγαλο, έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Το φάγανε άδικα το παιδί μου»

Οι γονείς της τρίχρονης αδυνατούν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι τους «χάθηκε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Μοναδικό στήριγμά τους ο μικρότερος γιος τους, τον οποίο σκόπευαν να βαπτίσουν αμέσα, πριν συμβεί η τραγωδία. Μάλιστα, οι γονείς σκέφτονται πλέον να του δώσουν άλλο όνομα, από αυτό που σκέφτονταν αρχικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το μικρότερο παιδί της οικογένειας είναι αβάπτιστο και οι γονείς σκόπευαν να του δώσουν το όνομα «Κωνσταντίνος». Όμως μετά τον θάνατο της μικρής Κατερίνας, στα μάτια του βλέπουν έναν μικρό Άγγελο και έτσι σκέφτονται να τον βαπτίσουν, όπως αποκάλυψε ο πατέρας τους.

Θα είναι ο Άγγελος μας και θα μας προσέχει όλους, μέχρι να μάθουμε πώς χάσαμε το γέλιο της ζωης μας.. Τη μικρή μας Κατερίνα..

Πατέρας 3χρονης στο Star: «Μας είπαν μόνο ότι το παιδί μας πέθανε»

Θεσσαλονίκη: Τις επόμενες ώρες το πόρισμα για τον θάνατο της 3χρονης

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της μικρής Κατερίνας. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα η Ραλλιώ Λεπίδου, είναι θέμα ημερών να έχουν οι Αρχές στα χέρια τους το πόρισμα για το τι έφταιξε και το κοριτσάκι κατέληξε μετά από νοσηλεία πολλών ημερών. 

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος επικοινώνησε με την οικογένεια, έχει ζητήσει η διαδικασία να είναι κατεπείγουσα. Η έρευνα εστιάζεται στο αν υπήρξε εσφαλμένη διάγνωση και συνεπώς εσφαλμένη αγωγή ή αν είναι παθολογικά αίτια.

Ακόμα, δεν αποκλείεται λόγω σπανιότητας να μη διαγνώστηκε σωστά από τι έπασχε το παιδί. Κανείς ως τώρα δεν μπορεί να αποκλείσει και τα παθολογικά αίτια. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο παιδί χορηγήθηκε αγωγή για τη νόσο Kawasaki και χειροτέρεψε μέσα σε λίγες ημέρες η κατάσταση της υγείας του.

Ο Θάνος Πλεύρης έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της μικρής Κατερίνας και τους έχει διαβεβαιώσει ότι θα έχουν απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους. Αν υπάρχουν ευθύνες στο σκέλος της νοσηλείας, αυτές θα καταλογιστούν. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top