Αιδηψός: Παλιός γνώριμος των αρχών ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι

Συνελήφθη χθες από την αστυνομία

Γνωστός των αρχών είναι ο 3οχρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στην Αιδηψό γιατί κλώτσησε ένα γατάκι στη θάλασσα, αφού το δελέασε με φαγητό. Ποια είναι η ποινή που αντιμετωπίζει;

Συνελήφθη χθες ο 30χρονος, ο οποίος σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, φαίνεται να δελεάζει με φαγητό ένα γατάκι και μετά να το κλωτσά στη θάλασσα. 

Αιδηψός: Ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι, είχε βάψει τον σκύλο του πράσινο

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο άνδρας είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν με υποθέσεις ναρκωτικών. 

Το 2017, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας του είχαν περάσει χειροπέδες για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς είχε εντοπιστεί με ποσότητα 67 κιλών κάνναβης. Στη συνέχεια του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 30χρονος παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με βάση τη νομοθεσία για την κακοποίηση ζώων.

Αιδηψός: Άνδρας δελεάζει γατάκι με φαγητό και το κλωτσά στη θάλασσα

Το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης, ενώ ο ίδιος αρχικά ζήτησε συγγνώμη και στη συνέχεια άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον των ανθρώπων που τον κατέκριναν για την πράξη του στα social media. 

Αιδηψός: Συνελήφθη ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι

Από τις αρχές αναζητούνται επίσης και τα υπόλοιπα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του και ακούγονται στο βίντεο να γελάνε μετά την κλωτσιά που έδωσε στο γατάκι. Κυρίως αναζητούν το άτομο που «τράβηξε» το βίντεο και το ανάρτησε στα social media. 

Ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα με βάση τον Ποινικό Κώδικα κι επιφέρει χρηματικό πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ, αλλά και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top