Αιδηψός: Συνελήφθη ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι

Κρατείται στο αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού - Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, αφού πρώτα το δελέασε με φαγητό. 

Πρόκειται για 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε σε σπίτι στην Λιχάδα Ευβοίας, όπου φιλοξενείτο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας το οποίο σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η παρέμβαση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κ. Σκούμα και τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Β. Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί αμέσως ο δράστης. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό χθες, όταν ο νεαρός βρισκόταν σε ψαροταβέρνα μαζί με την παρέα του στην Αιδηψό. Σε βίντεο που ανέβασαν στο Instagram, απεικονίζεται να δελεάζει ένα γατάκι με φαγητό και στη συνέχεια να το κλωτσά, πετώντας το στη θάλασσα. 

Το θέμα έγινε ακόμα πιο γνωστό από τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δημοσιοποίησε τα στοιχεία του άνδρα και τα στοιχεία όσων ήταν μαζί του. 

 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media, ένας φίλος του δράστη ανήρτησε βίντεο που ζητούσε συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά είχε ιδιαίτερα αμυντική στάση. Υποστήριξε ότι το γατάκι δεν έπεσε στη θάλασσα αλλά στο έδαφος από πολύ μικρό ύψος, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα». 

Οι ιδιοκτήτες της ψαροταβέρνας επιβεβαιώνουν πάντως πως η γατούλα είναι καλά στην υγεία της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top