Αιδηψός: Ο άντρας που κλώτσησε το γατάκι, είχε βάψει τον σκύλο του πράσινο

Ο 30χρονος συνελήφθη μετά από παρέμβαση του υπ. Τάκη Θεοδωρικάκου

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο 30χρονος που συνελήφθη επειδή κλώτσησε γάτα σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού, είχε βάψει πράσινο τον σκύλο του στο παρελθόν. 

Αιδηψός: Άνδρας δελεάζει γατάκι με φαγητό και το κλωτσά στη θάλασσα

 

Μία νέα φωτογραφία που έφερε στο φως η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου απεικονίζει έναν σκύλο ράτσας pitbull, ο οποίος ενώ κανονικά έχει λευκό τρίχωμα με μαύρες πιτσιλιές, φαίνεται να έχει βαφτεί πράσινος. 

Όπως αποδεικνύεται, η φωτογραφία με το σκυλάκι έχει αναρτηθεί από τον ίδιο τον 30χρονο στο Instagram, ο οποίος έβαφε το κατοικίδιο του στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Φυσικά, και αυτό ανήκει στο πλαίσιο της κακοποιητικής συμπεριφοράς, καθώς μπορεί η βαφή να ήταν βλαβερή για το δέρμα του άτυχου ζώου. 

Πάντως, ο 30χρονος πριν συλληφθεί σήμερα το απόγευμα είχε αναρτήσει βίντεο στα social media που αναφερόταν στο περιστατικό με το γατάκι.

Αρχικά, είχε πει σε ήπιους τόνους ότι ζητά συγγνώμη για το περιστατικό και πως εκείνος και η παρέα του «είχαν πιει λίγο παραπάνω». Ωστόσο, αργότερα εκνευρίστηκε και ανέβασε βίντεο στα οποία έβριζε και έλεγε: «Σιγά μη σκοτώσαμε το γατί», ενώ δήλωσε φιλόζωος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top