Αιδηψός: Άνδρας δελεάζει γατάκι με φαγητό και το κλωτσά στη θάλασσα

Ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος κι αρνήθηκε ότι το πέταξε μέσα στο νερό

Ένας άνδρας στην Αιδηψό δελέασε γατάκι με φαγητό και μετά το κλώτσησε στη θάλασσα. Κατέγραψε την πράξη του σε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram. Η κίνησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να δελεάζει με φαγητό ένα γατάκι σε ταβέρνα στην Αιδηψό κι όταν αυτό τον πλησιάζει, να το κλωτσά στη θάλασσα. 

Ο νεαρός ανέβασε το… «κατόρθωμά» του στο Instagram, ενώ στο βίντεο ακούγεται η παρέα του να γελάει. Προσπάθησε μάλιστα να το επαναλάβει και με ένα δεύτερο γατάκι, το οποίο όμως φοβήθηκε και δεν τον πλησίασε. 

Το θέμα έγινε ακόμα πιο γνωστό από τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δημοσιοποίησε τα στοιχεία του άνδρα και τα στοιχεία όσων ήταν μαζί του. 

 

 

Μάλιστα παρενέβη ο ίδιος ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος,  ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κ. Σκούμα και τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Β. Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί αμέσως ο δράστης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

«Ζητώ συγγνώμη, δεν το κλώτσησα μέσα στη θάλασσα»

Από την πλευρά του ο δράστης μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι έφταιγε το λίγο παραπάνω αλκοόλ που είχαν καταναλώσει με την παρέα του. 

Παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε ήταν ανεπίτρεπτο, ωστόσο υποστήριξε πως το γατάκι έπεσε στην παραλία από μικρό ύψος και στόχος του δεν ήταν να το σκοτώσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top