Κολωνός: Απήγαγαν 17χρονη και την κρατούσαν μέσα σε διαμέρισμα για 4 μέρες

Η κοπέλα κλώτσησε τον έναν απαγωγέα και το έσκασε τρέχοντας

Ανήλικη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής από δύο άντρες στον Κολωνό. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από αυτούς. Η 17χρονη αναγνώρισε τον δράστη, αλλά είναι σε κατάσταση σοκ. 

Νέα υπόθεση απαγωγής ήρθε σήμερα στο φως, καθώς μία ανήλικη κατήγγειλε σε αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» πως απήχθη από δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής.

Το περιστατικό συνέβη στον Κολωνό χθες το βράδυ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη κοπέλα ήταν έντρομη όταν βρήκε την αστυνομία στον δρόμο και τους είπε πως την απήγαγαν και την κρατούσαν με τη βία μέσα σε διαμέρισμα για τέσσερις μέρες. Το κορίτσι υποστηρίζει πως κατάφερε να ξεφύγει όταν κλώτσησε έναν από τους δράστες και βγήκε τρέχοντας στον δρόμο. 

Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για απαγωγή 14χρονης που αγνοούταν

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν να βρουν μετά από λίγη ώρα τους δύο δράστες σε δρόμο της γειτονιάς. Εκείνοι αντιστάθηκαν έντονα, ενώ ο ένας κατάφερε και να διαφύγει. 

Ωστόσο, από το κινητό του δράστη που συνελήφθη οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία και του φυγά, ο οποίος τώρα αναζητείται. 

Η 17χρονη αναγνώρισε τον απαγωγέα της – Είναι σε κατάσταση σοκ 

Η άτυχη κοπέλα αναγνώρισε τον άντρα που συνέλαβαν οι αρχές και είπε πως εκείνος την απήγαγε. Εις βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. 

Τα στοιχεία της υπόθεσης παραμένουν ελλιπή, καθώς η 17χρονη είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να καταθέσει. Η αστυνομία περιμένει να ηρεμήσει η κοπέλα ώστε να διαπιστώσουν αν εκτός από ψυχική, υπέστη και σωματική κακοποίηση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top