Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για απαγωγή 14χρονης που αγνοούταν

Την αναζητούσαν οι δικοί της από τις 10 Μαρτίου

περιπολικό

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω συνέλαβαν έναν 32χρονο από το Πακιστάν σε τυχαίο έλεγχο, καθώς στο αυτοκίνητό του επέβαινε ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο αναζητούταν από τις 10 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκριναν ύποπτο το μαύρο όχημα και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι η συνεπιβάτης είχε γεννηθεί το 2008 και ότι οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης. 

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου. 

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα της 14χρονης για τον εντοπισμό της κόρης της κι εκείνη ζήτησε την ποινική δίωξη του 32χρονου, αλλά δήλωσε αδυναμία να έρθει στην Αθήνα για να την παραλάβει. 

Έτσι με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης κοπέλας δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού» μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας. 

Να σημειώσουμε τέλος ότι η 14χρονη υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top