Πάτρα: «Ρουφιάνος της Ασφάλειας ο Μάνος», λένε οι συγγενείς της Ρούλας

«Η Ρούλα δεν είχε απατήσει τον Μάνο – Του είπε ψέματα για να ζηλέψει»

Η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ερευνάται από τις αρχές, καθώς το ζευγάρι έχει έρθει πλέον σε πλήρη ρήξη. 

Λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας στις 29/1/22, οι δύο γονείς έδειχναν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και να έχουν κοινή γραμμή στις δηλώσεις τους. Ωστόσο, αυτό άλλαξε λίγο πριν τη σύλληψη της μητέρας στις 30/3/22. 

Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια...»

Νέες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος αναφέρουν πως η οικογένεια της Ρούλας κατηγορούσε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι δίνει πληροφορίες για τη ζωή τους στην αστυνομία και τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης είχε γίνει επισόδιο σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας. Τότε, οι συγγενείς της Ρούλας υποστήριξαν πως ίσως ο Μάνος συνεργάζεται με την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρουν στοιχεία και να συλλάβουν – αδίκως κατ’ εκείνους- τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα, φέρονται να είχαν αποκαλέσει τον πατέρα των τριών παιδιών «ρουφιάνο» και «λαγό της Ασφάλειας»! 

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αντιδράσει έντονα σε αυτές τις κατηγορίες και τότε οι συγγενείς του είχαν πει ενώπιον δικηγόρων: «Εμείς δε λέμε το παραμικρό, ε, τότε ποιος τα δίνει; Ποιος γνώριζε τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Ρούλας;».

Μέτα τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε στροφή 180 μοιρών στα όσα δήλωνε στα ΜΜΕ. Όταν δε, μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και εν συνεχεία στην Αγγελική Νικολούλη, η πλευρά της Ρούλας έγινε έξω φρενών:

Πισπιρίγκου: Γιατί Πιστεύει Ότι Άλλαξε Στάση Ο Μάνος 

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;», είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα», για να καταλήξει η μητέρας της 33χρονης υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει. Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κ. Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

«Η Ρούλα δεν είχε απατήσει τον Μάνο – Του είπε ψέματα για να ζηλέψει»

Την ίδια ώρα, η οικογένεια και οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου λένε πως δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται περί απιστίας από την πλευρά της. Αντίθετα, ο Μάνος ήταν εκείνος που την είχε απατήσει και μάλιστα πολλές φορές και με πολλές άλλες γυναίκες. 

Πάτρα: «Η μάνα του Μάνου έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pelop.gr, οι συγγενείς της κατηγορούμενης μητέρας υποστηρίζουν ότι όντως είχε πει στον Δασκαλάκη ότι τον απατά, αλλά μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει και να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top