Πάτρα: Στο μικροσκόπιο συγκεκριμένη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Άφησε μήνυμα το παιδί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια ζωγραφιά της Τζωρτζίνας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας. Στη συγκεκριμένη ζωγραφιά το παιδί έχει καταγράψει κάτι πολύ συγκεκριμένο για τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Ψυχολόγος έχει κληθεί να αναλύσει αυτήν κι άλλες ζωγραφιές του παιδιού.

Η ανακρίτρια όρισε ειδικό ψυχολόγο για να αναλύσει κάποιες από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, εκτιμώντας ότι μπορεί να δώσουν απαντήσεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα να «σβήσει» τα ίχνη της

Μάλιστα σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως μια συγκεκριμένη ζωγραφιά είναι αυτή που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της ανακρίτριας. 

Πρόκειται για μία ζωγραφιά που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, όπου ζούσε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Η συγκεκριμένη ζωγραφιά βρέθηκε πάνω στο γραφείο της Τζωρτζίνας την 1η Απριλίου 2022 και κατασχέθηκε από τις αρχές. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός, στη ζωγραφιά αυτή, η άτυχη Τζωρτζίνα έχει καταγράψει κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της κι έχει αφήσει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα που θα αλλάξει πολλά στην εξέλιξη της υπόθεσης. 

Πάτρα: Πραγματογνωμοσύνη για ζωγραφιές της Τζωρτζίνας ζήτησε η ανακρίτρια

Ο δημοσιογράφος δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο τόνισε πως η συγκεκριμένη ζωγραφιά αποκαλύπτει πολλά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top