Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά στη φυλακή τις φωτογραφίες των παιδιών της

Σοκάρει νέα μαρτυρία: «Η Τζωρτζίνα ήξερε είχε δει πολλά»

Η ημερομηνία - «κλειδί» που προδίδει την Πισπιρίγκου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (22/4)

Τις φωτογραφίες των παιδιών της ζήτησε να της πάνε στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάρτυρας αποκαλύπτει ότι η Τζωρτζίνα είχε δει και ήξερε πολλά όταν πέθανε η Ίριδα.

Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι σπασμοί και η «περίεργη» ψυχραιμία της Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνα.

Αποκάλυψη Star: Η ημερομηνία - «κλειδί» που προδίδει την Πισπιρίγκου

Σήμερα, η 33χρονη θα έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω Πάσχα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» θα την επισκεφθούν η μητέρα της, η αδελφή της και ο πατριός της. Η κατηγορούμενη φέρεται να ζήτησε από την οικογένειά της να της πάνε στη φυλακή μόνο τις φωτογραφίες των τριων νεκρών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τζωρτζίνα - Ίριδα - Μαλένα

Τζωρτζίνα, Ίριδα, Μαλένα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς τη Δευτέρα του Πάσχα, υπό διαφορετικές συνθήκες, θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήξερε είχε δει πολλά»

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα έφερε στο «φως» μια συγκλονιστική μαρτυρία που αφορά τον θάνατο της 9χρονης. «Η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδελφούλα της, αλλά είχε δει κιόλας νωρίτερα τι συνέβη μέσα στην κούνια της κι έφυγε βίαια από τη ζωή το βρέφος», φέρεται να αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη.

Πάτρα - Τζωρτζίνα και Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 9χρονη φαίνεται πως είχε εξιστορήσει τι συνέβη από το βράδυ της Παρασκευής 19ης Φεβρουαρίου 2021 μέχρι το πρωινό της Κυριακής που εκείνη βρήκε την Ίριδα νεκρή.

Εκείνες τις μέρες, μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία στενής φίλης της Ρούλας, ο Μάνος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του, καθώς όπως φέρεται να είχε εξομολογηθεί η Ρούλα στη φίλη της, ο Μάνος την κακοποιούσε συχνά μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top