Δράμα: Του ήρθε λογαριασμός ρεύματος 35.357 ευρώ για ένα γραφείο 45 τ.μ.

Πήγε να πάθει συγκοπή

μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος

Πολίτης στη Δράμα άνοιξε τον λογαριασμό ρεύματος και έπαθε σοκ. Το ποσό που χρεώθηκε ήταν 35.357 ευρώ για διάστημα 29 ημερών. Ευτυχώς επρόκειτο για λάθος και μπόρεσε να ηρεμήσει.

Ένα βήμα πριν από το… εγκεφαλικό βρέθηκε ένας άνδρας στη Δράμα, όταν αντίκρισε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Για διάστημα 29 ημερών, δηλαδή από τις 9/2 έως τις 9/3  και για ένα γραφείο μόλις 45 τ.μ. χρεώθηκε το απίστευτο ποσό των 35.357 ευρώ. 

«Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μου φάνηκε σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο 19 ημέρες μετά την Πρωταπριλιά», είπε στο GRTimes ο κ. Σπύρος Λάτσας.

Αμέσως επικοινώνησε με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος του εξήγησε ότι έγινε λάθος λόγω αναβάθμισης της ιστοσελίδας της εταιρείας, προσθέτοντας ότι υπάρχουν αναφορές και για άλλους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να έχουν παραλάβει ανάλογους λογαριασμούς. 

«Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό ότι πρόκειται για λάθος. Δε θα μπορούσα να φτάσω αυτό το ποσό ακόμη και να το ήθελα σε ένα γραφείο μόλις 40 - 45 τετραγωνικών. Στην αρχή κοίταγα και εγώ μήπως μου έχει φύγει κανένας αριθμός παραπάνω, μήπως είναι 35 ευρώ και όχι 35.000 αλλά όταν διαπίστωσα ότι βλέπω σωστά, αντιλήφθηκα το λάθος και επικοινώνησα άμεσα. Στη συνέχεια προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα και είδα ότι είναι πεσμένη, κάτι που σημαίνει ότι τα περί αναβάθμισης είναι υπαρκτό γεγονός», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top