Κατερινόπουλος: Οι αναζητήσεις της Ρούλας και οι κρίσιμες ημερομηνίες 

«Κλειδί» για την υπόθεση η αποκάλυψη της διαδρομής της κεταμίνης

Τις τελευταίες εξελίξεις με τις έρευνες στις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο σχολίασε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.    

Ρ. Πισπιρίγκου: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης στις συσκευές της 

Συγκεκριμένα, σχετικά με το όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο σχετικά με διάφορες φαρμακευτικές ουσίες,  ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί  να ήθελε να εμπλουτίσει τις ιατρικές της γνώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνοντας λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας…».    

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας;»

Ο ταξίαρχος ε. α. της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης για να αποκαλυφθεί τι έγινε και ότι «τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε».

Κατερινόπουλος: «Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ρούλας και Μάνου»

Ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε και τα όσα αντιφατικά αποκαλύπτονται σχετικά με το ζεύγος Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, ενώ διερωτήθηκε: Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν; Δεν ξέρω…».  Επενέλαβε τέλος την πρότασή του που έκανε την Παρασκευή 15/4/2022 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star να γίνει τεστ πατρότητας για το είναι  ο πατέρας των παιδιών (ή όλων των παιδιών) ο Μ. Δασκαλάκης.  

Για το αν είναι «δεμένη» η υπόθεση, ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η διαδρομή της κεταμίνης είναι το «κλειδί», η οποία αποδεδειγμένα χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα 30- 40 λεπτά  πριν τον θάνατό της και σε αυτήν τη διαδρομή πρέπει να δοθεί έμφαση, καθώς η ουσία πωλείται στη «μαύρη αγορά» των ναρκωτικών ουσιών.                   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top