Κορυδαλλός: Συνελήφθη ο βιαστής της 17χρονης - Τον γνώρισε μέσω Instagram

Την ανάγκασε με τη βία να τον ακολουθήσει σε διαμέρισμα

17χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από άνδρα που γνώρισε στο Instagram. Την έπεισε να βρεθούν στον Κορυδαλλό και την πήγε με τη βία στο σπίτι του. Τη βίασε και την παράτησε κοντά στο σπίτι της. Το κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό και ο δράστης συνελήφθη.

Έναν εφιάλτη κατήγγειλε ότι έζησε μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου από το Καματερό στα χέρια ενός 30χρονου, το οποίο γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας. Το κορίτσι συμφώνησε να συναντηθεί μαζί με τον άνδρα από κοντά σε ένα πάρκο στον Κορυδαλλό. 

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία το κορίτσι, ο άνδρας ήταν από την αρχή πολύ διαχυτικός κι επιχείρησε να τη θωπεύσει. Με τη βία μάλιστα την ανάγκασε να ανέβει στο μηχανάκι του και να πάνε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από εκεί που συναντήθηκαν. 

Εκεί ο 30χρονος φέρεται να της όρμησε και να τη βίασε. Το κορίτσι ούρλιαζε, αλλά εκείνος ανέβασε τον ήχο της τηλεόρασης, για να μην την ακούσουν οι γείτονες. 

Αμέσως μετά την παράτησε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της και την απείλησε πως αν μιλήσει, θα της κάνει κακό.

Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, το οποίο και ζήτησε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top