Τι ερευνούν οι ιατροδικαστές για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση της Πάτρας

Στη διάθεση πραγματογνωμόνων βρίσκονται οι υποθέσεις θανάτου των δύο μικρών κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, από την Πάτρα

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι διορίστηκαν δύο πραγματογνώμονες και πως «πρόκειται για μια άριστη εξέλιξη» στην υπόθεση.

«Αυτοί οι πραγματογνώμονες θα δώσουν οριστικές απαντήσεις. Το αποτέλεσμα θα αποτελέσει ένα ισχυρότατο αποδεικτικό μέσο» πρόσθεσε.

Πάτρα: «Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της Τζωρτζίνας»

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν υπάρχουν αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις από το ίδιο εργαστήριο που εξέτασε και τη Τζωρτζίνα και βρήκε την κεταμίνη, δεν υπάρχει λόγος να γίνουν τοξικολογικές εκ νέου. «Αυτό όμως θα το κρίνουν οι πραγματογνώμονες που χειρίζονται την υπόθεση» πρόσθεσε ο κ. Λέων. 

Σχετικά με την κακή κατάσταση του ήπατος της μικρής Μαλένας, ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε αρχικά πως «η κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων δεν έχει καμία σχέση με την ηπατική ανεπάρκεια» και πρόσθεσε ότι «μια τέτοια εκφύλιση είναι πλήρως συμβατή με ασφυκτικό θάνατο». 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top