Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση για τις ουσίες που ίσως έδινε στη Τζωρτζίνα 

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της - Τι λένε οι δικηγόροι της

Τις επόμενες κινήσεις της ετοιμάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή  συγκεντρώνοντας με τους δικηγόρους της στοιχεία, προκειμένου να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Η κατηγορουμένη παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ειδικά τα όσα δηλώνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πιρπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα δήλωσε ότι «θέλει να μπει μισή ώρα στη φυλακή» και η Ρούλα Πισπιρίγκου του απαντά: «Έλα όποτε θες» μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

Πάτρα: «Υπήρξε ένα άτομο... » - Νέες δηλώσεις της Ρούλας από τη φυλακή

Αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια μέσα στη φυλακή να με δει κατά πρόσωπο και να με ρωτήσει αν είμαι εγώ αυτή που σκότωσα τα παιδιά μας. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για το θάνατο των παιδιών.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως είχε χωρίσει με τον Μάνο, όταν ξεκίνησε να συναντά ένα νέο άτομο: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο. Όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω. Έχω μηνύματα από εκείνη την περίοδο από τον ίδιο το Μάνο που μου λέει “ελπίζω να βρεις έναν καλύτερο άνθρωπο από εμένα”». 

Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους των 2 παιδιών της Πισπιρίγκου

H Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται επίσης πως ενώ ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, ο Μάνος της είπε να χωρίσουν οριστικά προκειμένου να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με μία γυναίκα που γνώριζε από παλιά. «Τότε, του ζήτησα να φύγει», λέει η ίδια. 

Η απάντηση της Ρούλας για τις «ουσίες» που λένε ότι έδινε στη Τζωρτζίνα 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της Ρούλας δηλώνει πως δε θα υπάρξει κάποια «κόντρα» μεταξύ τους. 

Πάτρα παιδιά: Ίσως να είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα

«Δε θα έχουμε μία κόντρα Ρούλας – Μάνου σε ένα επίπεδο σαπουνόπερας με παράθεση πληροφοριών από την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Δεν έχει νόημα και δεν έχει σχέση, κατά την κυρία Πισπιρίγκου, η ζωή τους με τον θάνατο του παιδιού». 
Τζωρτζίνα

Η επόμενη κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Το μεσημέρι είπε στον δικηγόρος της που την επισκέφθηκε στη φυλακή ότι έχει θυμώσει με τις πληροφορίες ότι έκανε απόπειρα να δώσει και στο παρελθόν ουσίες στην Τζωρτζίνα.

Πάτρα: «O Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου  μέσω των δικηγόρων της αναζητά πραγματογνώμονες ιατροδικαστές και ειδικούς στη φαρμακολογία προκειμένου να αποδείξει τον ισχυρισμό της ότι δεν έχει δώσει κεταμίνη. Αν δεν βρει, τότε δε θα υπάρξουν τεχνικές εκθέσεις για να γίνει και το αίτημα αποφυλάκισης. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top