Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα σε όλη τη χώρα

Πού θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς η θερμοκρασία

ηλιοφάνεια

Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων στα νότια τμήματα της χώρας, με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 25, στην Ήπειρο από 5 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 24 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς, ενώ τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη δυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Τις μεσημεριανές ώρες, οι άνεμοι θα στραφούν σε πολλές περιοχές σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

παραλία Άλιμος

παραλία Άλιμος

Τι καιρό θα κάνει στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Τι καιρό θα κάνει στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top