Πάτρα: «Η Ρούλα δεν τρώει στη φυλακή, έχει χάσει έξι κιλά»

«Θέλω να πάω στους τάφους των παιδιών μου», λέει μέσα από τη φυλακή

Για τρίτο 24ωρο η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα ουρλιαχτά μέσα στη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται σε ειδικό κελί και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ότι δε σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα είπε ο δικηγόρος της στην εκπομπή T-live, η κατηγορούμενη αρνείται να φάει και τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει χάσει έξι κιλά.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην ανακρίτρια - Eurokinissi

Πάτρα: Πρώην σύντροφος του Μάνου «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ακόμα, όσες ώρες συνομιλούσε μαζί του, η κατηγορούμενη αναφερόταν στα παιδιά της σαν να ήταν εν ζωή, σαν να μην είχαν πεθάνει δηλαδή. Μάλιστα, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κάποιες φορές είναι σαν να μη ζει στον πραγματικό κόσμο, ενώ φέρεται να του είπε: 

Έρχονται μέρες Πάσχα και θέλω να πάω στους τάφους των παιδιών μου.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη δεν προαυλίζεται, αλλά το μόνο που κάνει εκείνη την ώρα είναι να μιλά με συγγενικά της πρόσωπα στο τηλέφωνο.

Πάτρα: Ο Μάνος απαντά για τους μπράβους της Ρούλας

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δηλώνει σοκαρισμένος με την πληροφορίες ότι η εν διαστάσει σύζυγός του και κατηγορούμενη για τον θάνατο του παιδιού της έψαχνε μπράβους για να βιαιοπραγήσουν εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε σε συνομιλία που είχε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ότι έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν και δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Ακόμα, επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες και πως βρίσκεται σε έκπληξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top