«Αν ήθελε τον Μάνο δε θα σκότωνε τη Τζωρτζίνα», λέει η μητέρα της Ρούλας

Η γιαγιά των παιδιών στηρίζει την κόρη της

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος για την κόρη μου είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέψω όχι γιατί είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας», είπε η μητέρα της Ρούλας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. 

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η γιαγιά των τριών παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, «έσπασε» τη σιωπή της. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως η κόρη της έκανε κακό στην εγγονή της. 

«Έδωσες κεταμίνη στο παιδί;» - Ο διάλογος της Ρούλας με τους αστυνομικούς

«Η κόρη μου έκλαψε για τα παιδιά της, ειδικά για την Τζωρτζίνα. Ήταν το μόνο που της είχε απομείνει μετά τους θανάτους των άλλων δύο. Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε. Δεν τα άφηνε λεπτό. Τα παιδιά της τη λάτρευαν. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έκανε κάτι», είπε. 

Όσο για όσους υποστηρίζουν ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον σύζυγό της, η μητέρα της 33χρονης είπε:

Πάτρα: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα - Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας

«Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος σε εκείνη. Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της τότε δε θα σκότωνε το παιδί, αλλά θα έκανε τα πάντα για να είναι ζωντανό».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την μεταφορά της στην Ευελπίδων

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια. 

Πάτρα: Ο παππούς των παιδιών είναι αυτός που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη

«Έχει την απόλυτη στήριξή μου. Θα είμαι δίπλα της μέχρι την τελευταία μου στιγμή, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα είμαι δίπλα στο παιδί μου», είπε. 

Το παγωμένο βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το παγωμένο βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top