Πάτρα: Τι ζήτησε από τη μητέρα της η 33χρονη – Θα την επισκεφθεί στη ΓΑΔΑ

Η αστυνομία φυγάδευσε τα ξημερώματα την οικογένεια της Ρούλας

Αμίλητη και αρκετά ανήσυχη ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. 

οργισμένο πλήθος Πάτρα

Οργισμένο πλήθος έγραψε έξω από το σπίτι της 33χρονης «Θάνατος στους παιδοκτόνους»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι σκεπτική, αμίλητη και δεν έχει ομολογήσει τίποτα. Είναι μόνη της στο κελί, υπό την επιτήρηση δύο αστυνομικών και το κινητό της είναι απενεργοποιημένο. Μέσα στη νύχτα μάλιστα ξύπνησε αρκετές φορές και ζήτησε από τους αστυνομικούς νερό, κάτι που δείχνει ότι πλέον έχει καταλάβει ότι έχουν στενέψει τα περιθώρια για την ίδια. 

Πάτρα: Είχε συνεργούς η Ρούλα; Στο «κάδρο» δύο συγγενείς της

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της νύχτας επικοινώνησε με τη μητέρα της και της ζήτησε να της φέρει τηλεκάρτες, αλλά και ρούχα για να αλλάξει. Η μητέρα της 33χρονης αναμένεται να την επισκεφτεί στις 17:00 το απόγευμα, οπότε κι έχει επισκεπτήριο στη ΓΑΔΑ. 

Πάτρα: Τα ξημερώματα φυγαδεύτηκε η οικογένεια από το σπίτι της Ρούλας

Χθες το απόγευμα, με το που έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης, εξοργισμένο πλήθος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι της στην Πάτρα. Όταν μάλιστα εμφανίστηκαν η μητέρα και ο πατριός της, άρχισαν να πετάνε καφέδες και να φωνάζουν συνθήματα οργής εναντίον της Ρούλας. 

Πάτρα: Στην ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας

Όσο περνούσε η ώρα μάλιστα το πλήθος όλο και μεγάλωνε, με αποτέλεσμα οι γονείς της μητέρας και η αδελφή της να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι και να μην μπορούν να φύγουν. Το πλήθος από έξω απειλούσε με λιντσάρισμα και φώναζε «κρεμάστε την» και «δώστε την στον λαό».

κόσμοσ σπίτι Ρούλα

Οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της μητέρας και απειλούσε με λιντσάρισμα

Αστυνομική δύναμη έφτασε στο σημείο μετά από αρκετή ώρα, προσπαθώντας να διαλύσει τον συγκεντρωμένο κόσμο. 

Τελικά γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, ο κόσμος απομακρύνθηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να φυγαδεύσουν τους συγγενείς της 33χρονης, οι οποίοι επέστρεψαν στα σπίτια τους. 

Αποκάλυψη Star: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας όταν είδε τους αστυνομικούς

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει έξω από το σπίτι της μητέρας, ενώ έχουν αποκλειστεί και οι γύρω δρόμοι, ώστε να μην είναι εφικτή η πρόσβαση σε αυτό. 

Πάτρα: Απέλυσαν την αδελφή της 33χρονης από τη δουλειά της

Είναι τόσο μεγάλη η οργή του κόσμου μετά από τη σύλληψη της 33χρονης που πλέον επεκτείνεται και στα συγγενικά πρόσωπα της μητέρας. 

Πάτρα: Οργισμένο πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας - «Δολοφόνοι», φωνάζουν

Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες η αδελφή της Ρούλας έχασε τη δουλειά της, καθώς οι εργοδότες της της ζήτησαν να παραιτηθεί μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις. 

Η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους για να βρει νέα δουλειά, αλλά φαίνεται ότι έχει βρει κλειστές πόρτες. 

Κατερινόπουλος στο Star: «Θα ομολογήσει πώς θανάτωσε και τα άλλα παιδιά»

Η θεία των παιδιών βρισκόταν μαζί με τη μητέρα την ώρα της προσαγωγής της και θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθεί να καταθέσει καθώς ήταν μαζί της και τη νύχτα της 20ης Μαρτίου 2021 όταν η έξι μηνών Ίριδα πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top