Πάτρα: Τρία πρόσωπα στο «κάδρο» για τους θανάτους των παιδιών

«Η Ρούλα επιμένει ότι δεν υπάρχει εξωγενής παράγοντας»

Τρία άτομα στο «κάδρο» για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Θρίλερ με τα εντάλματα σύλληψης - Βίντεο Mega

Κοντά στην εξιχνίαση των μυστήριων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση τις επόμενες ώρες.

Πάτρα: «Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε και έκανε εκτρώσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας pelop.gr, συνολικά τρία άτομα βρίσκονται στο «κάδρο», όχι όμως για σύλληψη, αλλά για να δώσουν κατάθεση και να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη. Δε γίνονται έτσι οι ανακοπές»

«Παρακολουθούμε κατά πόσο εξελίσσονται οι έρευνες και με ποιους ρυθμούς. Όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν μας κρατούν σε αναμονή, πάντα υπάρχει κινητικότητα, ότι δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από τις τοπικές αρχές, εάν τα εκτέλεσε η Εισαγγελία της Πάτρας», ανέφερε στο Mega ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Τόνισε, μάλιστα, πως η μητέρα επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει εξωγενή παράγοντα για τον θάνατο των παιδιών.

Μετά από τη συζήτηση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες αρχές. Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις των θανάτων των τριών κοριτσιών. Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι δε βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών. 

Πάτρα: «Η Ρούλα ήθελε πάντα να τη λυπάται ο σύντροφός της»

Πάτρα - οι γονείς των τριών παιδιών στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο

Πάτρα: Ποιοι έχουν καταθέσει για τους θανάτους των τριών παιδιών

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τα τρία αδελφάκια και η αιτία θανάτου της δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Πληροφορίες του Mega και του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε το παιδί έχουν ήδη καταθέσει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Ποιος πατέρας μεταφέρει όργανα του παιδιού του;»

Συνολικά 12 – 13 από τους 70 εργαζόμενους των τεσσάρων νοσοκομεία που έχουν κληθεί να καταθέσουν ανέφεραν πως η ενημέρωση τους από τη μητέρα έγινε με καθυστέρηση στα δυο κρίσιμα συμβάντα:

  • στο Καραμανδάνειο, όπου η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή στις 11 Απριλίου του 2021
  • στο νοσοκομείο Παίδων, όπου στις 29 Ιανουαρίου του 2022 το παιδί κατέληξε, μετά από ένα δεύτερο περιστατικό

Στα τρία από τα τέσσερα νοσοκομεία αναφέρουν πως η 33χρονη ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο για το παιδί της, ενώ νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο και την παιδιατρική του Ρίο κατέθεσαν πως τους είχε ρωτήσει αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια.

Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ίδια ώρα, ερωτήματα έχει γεννήσει η είδηση ότι οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν «χάθηκαν» τα δύο παιδιά και όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. Τότε, φέρεται να απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», λέγοντας ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σειρά του τους είπε να απευθυνθούν στην Εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς μπορεί να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες που τα παιδιά τους είναι στην εντατική, κάτι που, ωστόσο, δεν τους ζητήθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top