Φωτιά πλοίο: «Ο ένας αγνοούμενος ήταν μέσα στο φορτηγό του»

Μαρτυρία οδηγού που τον είδε στο γκαράζ

Ο Νίκος Μπεκιάρης είναι ο ένας από τους δύο Έλληνες οδηγούς που αγνοούνται για πέμπτη μέρα μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο Euroferry Olympia. 

Φωτιά πλοίο: «Ο σύζυγός μου είναι ζωντανός και περιμένει να τον σώσουν»

Ένας από τους οδηγούς που διασώθηκαν, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έδωσε το στίγμα της θέσης του αγνοούμενου μέσα στο πλοίο, αφού τον είδε λίγο μετά από την επιβίβαση. 

Όπως είπε,  ο Νίκος Μπεκιάρης ή Νίκος «ο επαγγελματίας», όπως τον γνώριζαν οι συνάδελφοί του, είχε σταθμεύσει το φορτηγό του σχεδόν δίπλα στο δικό του, στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου. 

«Η δεξιά του πόρτα, η πόρτα του συνοδηγού, δεν ανοίγει για κανέναν λόγο, είναι κολλημένο στα σίδερα του πλοίου, είναι με την όπισθεν βαλμένο το φορτηγό μέσα στο πλοίο, δεν είναι με την μούρη βαλμένο το αυτοκίνητο», είπε και σε ερώτηση αν θα μπορούσε να γλιτώσει από τη φωτιά απάντησε:

Euroferry Olympia: Αυτός είναι ο 58χρονος Έλληνας που ανασύρθηκε νεκρός

«Για να φύγει από το αμάξι του, έπρεπε να σπάσει το παρμπρίζ και να περπατήσει πάνω στις οροφές των αυτοκινήτων, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα το ένα κολλητά στο άλλο, στο γκαράζ του πλοίου».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ο αγνοούμενος οδηγός είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητό του στο γκαράζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σε αντίθεση με εκείνον που πήγε στην καμπίνα του. 

«Έτσι σώθηκα»: Η συγκλονιστική περιγραφή του 21χρονου που βγήκε ζωντανός

«Εγώ ήμουν στην καμπίνα γι’ αυτό και μιλάμε τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Κατέληξε τέλος με παράπονο και στενοχώρια να πει ότι προσπαθεί επί τρεις ημέρες να βρει άκρη σε κάποια υπηρεσία για να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες, που ίσως βοηθήσουν στην έρευνα για τον αγνοούμενο, αλλά όπως είπε πουθενά δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top