Κάρπαθος: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο πατέρας μετά το ροζ βίντεο

Τι αποκαλύπτουν συγγενείς του

Έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα και να συζητείται το όνομά του στα πηγαδάκια του καφενείου, ήταν ο 59χρονος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από το ανελέητο bullying που δέχθηκε, όταν διέρρευσε ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο του κι άλλον έναν άνδρα. 

Όπως αναφέρουν συγγενείς του, ένιωσε μεγάλη ντροπή για τους χαρακτηρισμούς που άκουσε από συγχωριανούς του, όσον αφορά στις ερωτικές προτιμήσεις του γιου του. 

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Αναζητούν εκείνον που διέρρευσε το ροζ βίντεο

Ένιωσε την κατακραυγή του κόσμου σαν βάρος ασήκωτο στους ώμους του και τη μικρή κοινωνία της Καρπάθου να τον καταπίνει μέσα σε μια μέγγενη, από την οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει. 

«Όλα έγιναν από αυτά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν. Στο καφενείο. Το συζητούσαν και το άκουσε. Αυτά τα βίντεο είχαν τραβηχτεί εδώ και δύο, τρία χρόνια απ’ ό,τι ξέρω. Μαθεύτηκε τώρα πριν ένα, δυο μήνες, από λόγια… ο ένας με τον άλλο, αυτός που το έδειξε μάλλον σε κάποιους… που έστειλε σε κάποιους το βίντεο… κι ο ένας με τον άλλο… διαδόθηκε… πολύ γρήγορα. Το βίντεο αυτό, έφτασε στα χέρια του πατέρα. Έναν άνδρα παλαιάς κοπής, που ξαφνικά καταλαβαίνει ότι ο γιος του έχει δώσει δικαιώματα κι έχει γίνει ο περίγελος του χωριού», δήλωσε στο Mega συγγενής του 59χρονου.

Πατέρας αυτοκτόνησε όταν είδε βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του, μίλησε στον γιο του και στη συνέχεια πήγε σε ένα εξοχικό σπίτι που είχαν κι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Οι δικοί του τον αναζητούσε όλο το βράδυ και τελικά τον βρήκε νεκρό. Δεν άντεξε στη σκέψη ότι πλέον η οικογένειά του ήταν δακτυλοδεικτούμενη και προτίμησε να βάλει τέλος στη ζωή του, παρά να αντιμετωπίσει την προκατάληψη και τον φθόνο των ανθρώπων. 

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγχωρεμένο, ήταν οικογενειάρχης άνθρωπος, με παλιά μυαλά. Δεν του άρεσε να τον συζητάνε και απ’ ό,τι καταλαβαίνω γι’ αυτό και ο λόγος δεν άντεξε. Οικογενειάρχης, ήσυχος, δούλευε σε σχολείο… γυμνάσιο, λύκειο ήταν φύλακας, κοίταζε μόνο την οικογένειά του, το σπίτι του, τη δουλειά του…», δηλώνει συγγενής του 59χρονου.

Κάρπαθος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του

Σύμφωνα με τους συγγενείς του 59χρονου, ο γιος του βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δίπλα του βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος που τον στηρίζει. 

«Επειδή οι φήμες ήταν πάρα πολύ έντονες, σίγουρα θα έφτασαν στα αυτιά του τα σχετικά. Και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, τον οδήγησε στην ακραία κίνηση που έκανε. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Αυτό που δεν είναι σεβαστό είναι η δημοσιοποίηση των ερωτικών στιγμών του καθενός. Αυτό όμως, είναι θέμα της αστυνομίας, να ψάξει να δει, από πού ξεκίνησε η διακίνηση, ποιος είναι αυτός ο οποίος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Γιώργος Χατζηκουτσός.

Ήδη η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος, ο οποίος αρχικά διέρρευσε το βίντεο που είχε ως συνέπεια να χαθεί μια ζωή.

«Η Κάρπαθος είναι ένα πανέμορφο νησί και επισκέψιμο χειμώνα καλοκαίρι. Η κοινωνία του νησιού δεν είναι τόσο ανοιχτή, όσο θα μπορούσε να πιστέψει ένας επισκέπτης… Είναι μία μικρή κοινωνία και κουβαλάει όλα τα καλά και τα κακά των κλειστών κοινωνιών», δήλωσε ο κ. Χατζηκουτσός.

«Η κλειδαρότρυπα του γείτονα είναι κάτι που μας εξιτάρει και μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να μάθουμε, να δούμε, να σχολιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, να κριτικάρουμε, να στοχοποιήσουμε εάν θέλουμε… Όλα αυτά έλαβαν χώρα στον τόπο μου. Όλα αυτά οδήγησαν τον συμπατριώτη μου στην κίνηση που έκανε, να αφαιρέσει την ζωή του. Πρέπει να αναδείξουμε ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει έλλειμμα υποστηρικτικών δομών. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι δίπλα στην οικογένεια του αυτόχειρα;», αναρωτήθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top