Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Αναζητούν εκείνον που διέρρευσε το ροζ βίντεο

Υποψίες αντεκδίκησης που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον πατέρα

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την αυτοκτονία του 59χρονου

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η κοινωνία της Καρπάθου μετά από την αυτοκτονία ενός πατέρα, τον οποίον χλεύαζαν οι συγχωριανοί του μετά από τη διαρροή ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο του κι έναν ακόμα άνδρα. 

Μετά την τραγική εξέλιξη της υπόθεση, οι αρχές αναζητούν το πρόσωπο που διέρρευσε το βίντεο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε πρόσωπο που διακρίνεται στο επίμαχο βίντεο. 

Πατέρας αυτοκτόνησε όταν είδε βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της διαρροής που είχαν σαν αποτέλεσμα ο πατέρας του άνδρα να δεχθεί ανελέητο bullying που τον λύγισε και τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η διαρροή του βίντεο να έγινε για λόγους αντεκδίκησης, καθώς ο γιος του 59χρονου, φέρεται να είχε διαφορές με κάποιες γυναίκες που μένουν στο νησί. Ερευνάται λοιπόν μήπως οι γυναίκες αυτές χρησιμοποίησαν το πρόσωπο που διακρίνεται στο βίντεο ώστε να πάρουν το υλικό στα χέρια τους και μετά να το διαρρεύσουν στα κινητά τηλέφωνα ανθρώπων του φιλικού περιβάλλοντος του 59χρονου. 

Έβαλε τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος πήρε την καραμπίνα του και πήγε στον στάβλο που βρίσκεται λίγο έξω από το σπίτι του. Εκεί έβαλε την κάνη στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του. 

Συγχωριανοί του, ακούγοντας τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν νεκρό. 

Ο άνδρας τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ πιεσμένος ψυχολογικά μην αντέχοντας τη χλεύη και την διαπόμπευση από τους… «φίλους» του. Όμως δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top