Γιαγιά έκλεψε φαγητό επειδή πεινούσε - «Προσπαθεί να αυτοκτονήσει»

Τη συνέλαβαν και αρνούνται να αποσύρουν τη μήνυση

Θλίψη έχει προκαλέσει η ιστορία μίας ηλικιωμένης που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γιαγιά, προκειμένου να τραφεί και να επιβιώσει, έφτασε στο σημείο να κλέψει φαγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η 65χρονη πήγε σε σούπερ μάρκετ στο Ίλιον και έβαλε στην τσάντα της κρυφά κρέατα και τυριά αξίας περίπου 30-40 ευρώ. 

Οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι είχε κλέψει και παρά τις εκκλήσεις των άλλων πελατών να μη στραφούν νομικά εναντίον της και να πληρώσουν εκείνοι το αντίτιμο, οι ιθύνοντες κάλεσαν την αστυνομία και τη συνέλαβαν.

Η γιαγιά, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την πράξη της, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όπως φέρεται να τους είπε, δε φτάνουν τα χρήματα από τη σύνταξή της για το φαγητό της, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της πάει σε ένα στεγαστικό δάνειο για να μη χάσει το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στην εταιρεία ώστε να μη γίνει μήνυση σε βάρος της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε, ισχυριζόμενη πως είναι πολιτική της να μην υποχωρεί από τέτοιες μηνύσεις.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η γυναίκα – «Προσπαθεί να αυτοκτονήσει»

Μετά από όσα συνέβησαν, η γιαγιά είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και, σύμφωνα με όσα είπε γειτόνισσά της στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» στο Open, σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία.

Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει, γιατί δε σηκώνει την ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός.

Είπε, ακόμα, πως έχει δύο γιους, αλλά ο ένας είναι άνεργος και ο άλλος είναι πολύτεκνος, παίρνει μικρό μισθό και πληρώνει, επίσης, ένα στεγαστικό δάνειο και αδυνατούν να βοηθήσουν τη μητέρα τους.

Ανέφερε, ακόμα, ότι αν και παίρνει καλή σύνταξη το μεγαλύτερο μέρος της πάει στο δάνειο και σε κάποιες θεραπείες: «Δίνει 4.500 για δάνειο, 4.000 γιατί κάνει θεραπείες, μόνο μια ένεση κάνει 250 ευρώ για να περπατάει».

«Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δε μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι. Της είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να αποσύρει τη μήνυση. Δυστυχώς, όμως, είμαι και εγώ φτωχιά να βάλω έναν δικηγόρο να της βάλω έναν δικηγόρο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top