Δολοφονία Άλκη: Αναζητούν και 13ο άτομο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 22χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και πήρε ο 22χρονος, επονομαζόμενος «Ντίνος», ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία που τον αναζητούσε για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και των φίλων τους. 

Κούγιας: Υπάρχει περίπτωση να αναζητείται και 13ο άτομο

Από την πλευρά του ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως υπάρχει περίπτωση να αναζητείται και 13ο άτομο για την υπόθεση. 

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δώδεκα άτομα. Ο τελευταίος δήλωσε ότι απλά μετέφερε κάποιους από τους εμπλεκόμενους σε μία περιοχή. 

Δολοφονία Άλκη: Ποιοι έπιασαν το δρεπάνι – Τι έδειξε το DNA

«Η μεταφορά είναι συμμετοχή, τους μετέφερε γιατί; Όσο προχωράνε η έρευνες, τόσο διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων. Επίσης όσο προχωράει ο καιρός αρχίζει και φαίνεται, ότι η δολοφονία του Άλκη Καμπανού ήταν μία πολύ καλά οργανωμένη, καταδρομική επιχείρηση. Αυτοκίνητα περιπολούσαν την περιοχή, έψαχναν να βρουν παιδιά και μέσα σε αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονταν οι δολοφόνοι και οι συνεργοί τους. Μέχρι στιγμής και οι 12 ισχυρίζονται ότι κανείς δεν χτύπησε τον Άλκη Καμπανό», είπε ο κ. Κούγιας.

Δολοφονία Άλκη: «Τον κάρφωσα και τον έσκισα»

Πρόσθεσε επίσης ότι δε φαίνεται να κλείνει ακόμα ο κύκλος των συλλήψεων. 

Συνελήφθη ο 12ος δράστης, με το όνομα «Ντίνος», για τη δολοφονία του Άλκη

«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», είπε, εκτιμώντας πως θα προκύψουν νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που αναμένεται να βγουν το επόμενο διάστημα.

Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες

Ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε επίσης ότι οι δύο φίλοι του Άλκη που επέζησαν της επίθεσης θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες που τους επιτέθηκαν, πιθανόν την Παρασκευή. 

Παράλληλα τόνισε ότι κλειδί στην υπόθεση θα είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για όλους τους εμπλεκόμενους. 

«Είμαι ευχαριστημένος από το έργο που γίνεται. Και από την ανακρίτρια και από την Αστυνομία. Η ανακρίτρια διέταξε την εξέταση DNA, για όλους τους εμπλεκόμενους, περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία θα προκύψουν οι συνομιλίες πριν από το έγκλημα, θα μπορούν να πληροφορηθούν οι δικαστικές αρχές για τα ακριβή στοιχεία του εγκλήματος», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top