Πάτρα: Ο βηματοδότης της Τζωρτζίνας «δείχνει» εξωτερική παρέμβαση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Όσα είχε πει ο παππούς των τριών κοριτσιών για τον θάνατό τους - Βίντεο Mega (2/2/22)

Απαντήσεις για του θανάτους των τριών αδελφών στην Πάτρα, σε διάστημα τριών ετών αναμένει η οικογένεια και η κοινή γνώμη, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. 

Θάνατος κοριτσιών: Ξεκινούν οι καταθέσεις για τη μυστηριώδη υπόθεση

«Κλειδί» στην υπόθεση αποτελούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της μικρής Τζωρτζίνας, που αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα για τις αιτίες του θανάτου της. 

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Να μη μιλούν όσοι δεν ξέρουν»

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, υπάρχουν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα για να διαπιστωθεί αν παρουσίαζε καρδιακές αρρυθμίες, που να εξηγούν τις καρδιακές ανακοπές που πάθαινε όταν στο δωμάτιο δεν βρισκόταν κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής.

Πάτρα: Τι δείχνει ο βηματοδότης

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που παρουσίασε ο δημοσιογράφος, οι καταγραφές δεν έδειχναν κανένα πρόβλημα στην καρδιά και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί. 

Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα πριν το κορίτσι αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Θάνατος τριών κοριτσιών: Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Το κοριτσάκι παρουσίασε βραδυκαρδία μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου. Σύμφωνα με τους γιατρούς η βλάβη ήταν τέτοια που δεν μπορεί να είχε προκληθεί από παθολογικά αίτια, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση. 

Η αποκάλυψη αυτή θα εξεταστεί από τις ανακριτικές αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα και εκτιμάται ότι μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: Τα προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας

Η μικρή Τζωρτζίνα εμφάνισε τα πρώτα προβλήματα υγείας τον Απρίλιο του 2021 όταν εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας μετά από επεισόδιο με σπασμούς. 

Πάτρα: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν» λέει η μητέρα τριών νεκρών παιδιών

Οι γιατροί την υπέβαλαν σε πλήρεις εξετάσεις χωρίς να διαπιστώσουν κάποιο πρόβλημα. Όμως εντελώς ξαφνικά κι ενώ το κοριτσάκι βρισκόταν στον θάλαμο χωρίς την παρουσία γιατρού ή νοσηλευτή φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο. 

Πάτρα: Το άγνωστο περιστατικό με τη Τζωρτζίνα - Έπαθε ανακοπή και επανήλθε

Το κοριτσάκι επανήλθε μετά από οχτώ λεπτά, όμως είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Οι γιατροί πίστευαν ότι είχαν «θωρακίσει» το παιδί και ότι δεν κινδύνευε η ζωή του. Όμως πριν από λίγες μέρες, κι ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» υπέστη νέο επεισόδιο και τελικά κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top