Δίκη Λιγνάδη: Γιατί θα ζητήσει αναβολή ο Κούγιας- Τι απαντά ο ποινικολόγος

Ο σκηνοθέτης «επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη»

Την αναβολή της δίκης Λιγνάδη θα ζητήσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, σημείωσε ότι η υπόθεση δε θα εκδικαστεί την Παρασκευή 11/2 και εξήγησε και τους λόγους. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Το σχέδιο για τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού

«Δε θα εκδικαστεί. Έχει προσδιοριστεί για να εκκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή το πρωί. Όμως, εγώ αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πάρα πολλά δικαστήρια τα οποία αντιμετωπίζω, που είναι της τρέχουσας καθημερινότητας», σχολίασε ο κ.Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας τόνισε μάλιστα ότι είναι ο μοναδικός δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη και είναι αδύνατο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον συνάδελφό του, γιατί ο ίδιος ο ηθοποιός-σκηνοθέτης δεν το επιθυμεί.

«Ο Λιγνάδης μου έκλεψε την ιδέα, δε με νοιάζει που είναι στη φυλακή»

«Η δίκη του κ.Λιγνάδη δεν έχει προβλήματα ούτε παραγραφών ούτε συμπληρώσεως του 18μήνου, γιατί έχει παραταθεί το 18μηνο πριν από λίγες μέρες και είναι μόλις 12 μήνες κρατούμενος. Λιγότερο από 12 μήνες. Πλημμελήματα που επαρκούν δεν υπάρχουν. Θα θέσω υπόψιν του δικαστηρίου τα κολλήματά μου αυτά και το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν τελικά θα διακοπεί η δίκη ή θα αναβληθεί σε μια σύντομη δικάσιμο», σχολίασε.

Παράλληλα, ο κ.Κούγιας ανέφερε ότι «ο Δημήτρης Λιγνάδης επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη. Κάτι που επιθυμώ κι εγώ διακαώς».

Δημήτρης Λιγνάδης: Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών

Κληθείς να σχολιάσει την ψυχολογική κατάσταση του εντολέα του, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε ότι «ο κ.Λιγνάδης είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, υψηλού μορφωτικού επιπέδου. Έχει συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι δυσκολίες της υπόθεσης κι έχει την πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη θα αποδεχτεί την αθωότητά του και θα μείνει ελεύθερος».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top