Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στους γονείς του Άλκη

Το μήνυμα του πατέρα του 19χρονου στους δολοφόνους του γιου του

Τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού τελέστηκε σήμερα στη Βέροια, από την οικογένεια και τους συγγενείς του 19χρονου φοιτητή. Η δολοφονία του Άλκη από φανατισμένους χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. 

«Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» - Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη

Η μητέρα του Άλκη, Μελίνα, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την οικογένεια Τοπαλούδη, την οποία γνώρισαν τη σχολική χρονιά 2004- 2005. Η ίδια ήταν δασκάλα στο ίδιο σχολείο όπου δίδασκε ο Γιάννης Τοπαλούδης. Η μικρή Ελένη πήγαινε τότε Β' δημοτικού. Η οικογένεια του Άλκη είχε βρεθεί στο Διδυμότειχο τότε, εξαιτίας μετάθεσης του στρατιωτικού πατέρα του Άλκη. «Αυτή τη φορά καλείται και η δική μου οικογένεια να σηκώσει τον σταυρό που σηκώνει η οικογένεια του Γιάννη και της Κούλας», είπε η μητέρα του Άλκη.

«Οι γονείς του Άλκη είναι βυθισμένοι στον πόνο, με το ζόρι περπατάνε»

Οι γονείς του Άλκη «μετατρέπουν» τον πόνο τους για τον χαμό του παιδιού τους σε αγάπη, προσφορά και δοτικότητα και επιθυμούν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του 19χρονου. Ειδικότερα, επιθυμούν να ενισχυθεί ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ΜΑΜΑ Βέροιας.

Αυτό θα ήθελε κι ο Άλκης, να ενισχύσει και να βοηθήσει τα παιδιά

Η μητέρα του Άλκη ευχαρίστησε μέσω της εκπομπής τα «παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που έπραξαν άψογα το καθήκον τους». Όπως είπε η κ.Μελίνα, κινητοποιήθηκαν οι αρχές έτσι ώστε να τους επισκεφθεί ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ από τις πρώτες μέρες, ενώ η σημαντική είναι και συμπαράσταση που δέχονται από τον κόσμο. 

Δολοφονία Άλκη: «Ούρλιαζε “βοήθεια, δεν μπορώ, πονάω”»

Το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στην οικογένεια

Η ίδια αποκάλυψε ότι τους τηλεφώνησε προσωπικά ο Πρωθυπουργός

«Μας τηλεφώνησε σαν άνθρωπος, μιλήσαμε αρκετή ώρα κι εγώ και ο σύζυγος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή την προσέγγιση και γι' αυτή τη στάση που κράτησε», είπε η μητέρα του Άλκη.

«Ζητώ Δικαιοσύνη, όχι για να δικαιωθώ από εγωισμό, αλλά για να μη χαθούν άλλα παιδιά και να μην κλάψουν άλλες μανούλες», κατέληξε.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του Άλκη, Άρη Καμπανού, στους δολοφόνους του γιου του. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90,1» είπε ότι θα έλεγε στους δράστες: «Αν τον γνωρίζατε θα ήταν ο καλύτερος σας φίλος!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top