Βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του - Η μητέρα της γνώριζε

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού 13χρονης στην Κάλυμνο

κορίτσι

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται στο φως. Στην Κάλυμνο ένα κορίτσι 13 χρονών κατήγγειλε ότι επί τρία ολόκληρα χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας της, η οποία και γνώριζε τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, το κοριτσάκι πήγε μόνο του στο αστυνομικό τμήμα του νησιού στις 29 Απριλίου και κατήγγειλε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο Αιγύπτιος σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε περίπου επί χρόνια σε βάρος της. Το πιο σοκαριστικό, μάλιστα, είναι ότι η μητέρα της γνώριζε για τον εφιάλτη του παιδιού της, ωστόσο δεν έκανε τίποτα. 

Οι γονείς του παιδιού είχαν χωρίσει το 2019 και σύμφωνα με τη dimokratiki ο πατέρας που είναι ναυτικός δεν γνώριζε τη φρίκη που ζούσε το παιδί του. Η 13χρονη έμενε με τη μητέρα της, τον νέο σύντροφό της και τα άλλα δύο αδέρφια της στο ίδιο σπίτι.

Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον πατέρα της ότι ο πατριός της τη βίαζε. Εκείνος θορυβημένος μίλησε με τη μητέρα της, όμως εκείνη τη διέψευσε. Μετά από δύο χρόνια, το κοριτσάκι βρήκε το κουράγιο να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει το περιστατικό.

Η ανήλικη εξετάσθηκε από γυναικολόγο και διαπιστώθηκε ότι ο παρθενικός της υμένας είχε διαρρηχθεί. Πατριός και μητέρα απέδωσαν την έγκληση της ανήλικης στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ό,τι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν.

Οι ισχυρισμοί τους, όμως, δεν έπεισαν τις Αρχές και οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Ο 38χρονος πατριός κατηγορείτα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (αποπλάνηση ανηλίκου) που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ενώ η μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για συνέργεια στις πράξεις αυτές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top