Λαμία: Διασωληνώθηκε 27χρονη με κορωνοϊό

Βγήκε από την εντατική ο δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια

To ρεπορτάζ της Νινέτας Σκουλούδη για τους θανάτους από κορωνοϊό στην Ελλάδα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου Star (29/1/22)

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να «χτυπά» και νέους ανθρώπους, σε σημείο να χρειάζεται να διασωληνωθούν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και μία 27χρονη από τη Στυλίδα, η οποία διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Η νεαρή γυναίκα είναι ανεμβολίαστη και έχει υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με το lamiareport. H κατάστασή της  αξιολογήθηκε ως πολύ σοβαρή γI' αυτό και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ποιοι θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

Στη ΜΕΘ Covid εισήχθησαν δύο ακόμη νέοι άνθρωποι από τους δήμους Καμένων Βούρλων και Μακρακώμης. Ο ένας είχε προλάβει να κάνει μόνο μία δόση του εμβολίου, ενώ ο δεύτερος είναι ανεμβολίαστος.

Βγήκε από την εντατική ο δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια

Στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας νοσηλεύονται 11 ασθενείς, καθώς μέσα στα πολλά δυσάρεστα από το μέτωπο της πανδημίας, είχαμε και την ευχάριστη είδηση με την αποσωλήνωση ασθενή.

Κορωνοϊός: Οι περισσότεροι που ήταν σε ΜΕΘ έχουν επιπλοκές ένα χρόνο μετά

Έτσι μετά από μάχη 15 και πλέον ημερών, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από την Εντατική ο 64χρονος δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια.

Σε αυτό το διάστημα, με τη βοήθεια του ακούραστου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας, κατάφερε να κερδίσει τον πιο σοβαρό γύρο στη μάχη που δίνει με τον ιό. Μεταφέρθηκε ήδη στο Πέτρινο κτίριο όπου θα παραμείνει μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, στη Φθιώτιδα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 13.000 κρούσματα, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στα κρούσματα όλης της Στερεάς τους πρώτους 8 μήνες του 2021

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top