Πάτρα: Εμβολιάστηκε με δίπλωμα οδήγησης ενός 28χρονου κι έγινε καπνός

Έρευνες για τον «μαϊμού» εμβολιασμό που αντιλήφθηκε ο γιατρός

Το ρεπορτάζ του Star 26/1/21 για τους εμβολιασμούς σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

«Μαϊμού» εμβολιασμό σε ΤΟΜΥ της Πάτρας εξετάζουν οι αρχές. Ειδικότερα, άνδρας φέρεται να έκανε το εμβόλιο για λογαριασμό κάποιου άλλου και να εξαφανίστηκε πριν τον πιάσουν!

Όπως αποκάλυψε χθες το Tempo24.news, όταν ο γιατρός του Κέντρου Υγείας αντιλήφθηκε πως η ηλικία του εμβολιαζόμενου δεν ταίριαζε με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί βάσει του διπλώματος που παρουσίασε, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Όταν όμως κατάλαβε ότι θα αποκαλυπτόταν, έγινε «καπνός»! Ωστόσο, είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

ΚΥ Παλαμά: Οικογενειακό κύκλωμα πίσω από τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών και επέδειξε δίπλωμα οδήγησης, στου οποίου αναγραφόταν ημερομηνία γέννησης 28χρνου.

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, περιέγραψε αναλυτικά πως αποκαλύφθηκε η πλαστοπροσωπία, ενώ πρόσθεσε ότι ο γιατρός που κατάλαβε τι είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές και το εμβόλιο δεν καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top