Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ενεργοποιείται η γραμμή 1110 για αιτήματα των πολιτών

Σκοπός η καταγραφή των προβλημάτων από τα χιόνια στην Αττική

Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για τα προβλήματα στην περιφέρεια μετά την κακοκαιρία - Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Ενεργοποιήθηκε η γραμμή 1110 από το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Αττική Οδός: Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία - Δείτε σε ποια τμήματα

Η λειτουργία της γραμμής θα είναι 24ωρη και σκοπός είναι η καταγραφή πάσης φύσεως αιτημάτων πολιτών και φορέων που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Πατούλης: «Ευχαρίστως να αναλάβω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν»

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία χρέωση για τους πολίτες όταν το καλούν.

Η σχετική απόφαση ελήφθη καθώς τοπικά δημοτικά οδικά δίκτυα παραμένουν κλειστά με συνέπεια να υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα στις μετακινήσεις και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας

Σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημαντικούς οδικούς κόμβους και άξονες της Αττικής που είχαν κλείσει λόγο της σφοδρής χιονόπτωσης, με τον στόλο του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας διάσπαρτο να επιχειρεί σε όλους τους δήμους, όπως αναφέρουν στελέχη της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως αναφέρουν, συνεργεία με κατάλληλο εξοπλισμό διευκολύνουν τους οδηγούς στην απομάκρυνση των «αφημένων» στους κεντρικούς δρόμους οχημάτων τους.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται, όπως επισημαίνει η Περιφέρεια Αττικής, στην πλήρη διάνοιξη των δρόμων με την απομάκρυνση του συσσωρευμένου από τη διέλευση των αποχιονιστικών μηχανημάτων στις άκρες των οδικών λωρίδων, χιονιού, το οποίο πλέον σε μορφή πάγου καθιστούσε αδύνατη τόσο την πρόσβαση των οδηγών στα αυτοκίνητα τους όσο και την όποια προσπάθεια μετακίνησης τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top