Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους – «Κοιμόταν και ξαφνικά έφυγε»

Θρήνος για το 5,5 μηνών μωρό που πέθανε - Τι έδειξε η νεκροψία

Όσα είπε η μητέρα του βρέφους που νόσησε από κορωνοϊό και κατέληξε - Βίντεο Mega

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που νόσησε από κορωνοϊό και κατέληξε στην Κατερίνη.

Το μωράκι βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο περιοχής, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του. Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε μωρό πεντέμιση μηνών - Νοσούσε από κορωνοϊό

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η αιτία θανάτου ήταν συγγενής καρδιοπάθεια- διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

«Απλά κοιμόταν και ξαφνικά έφυγε»

Η μητέρα του βρέφους, συγκλόνισε με τα όσα είπε για την τεράστια απώλειά της. Μιλώντας στο Mega, έδωσε μια κατάθεσε ψυχής, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που το σπλάχνο της άρχισε να δείχνει αδιάθετο.

«Το παιδάκι απλά κοιμόταν περισσότερο μέσα στην ημέρα και έτρωγε λιγότερο. Την Παρασκευή είχε ένα περιστατικό υπήρξε ένα περιστατικό. Τα χειλάκια του είχαν γίνει γκρι», ανέφερε και τόνισε ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει πώς κόλλησαν και νόσησε τελικά και το παιδί τους.

Όλα ήταν καλά το παιδάκι το τάισα, το κοίμισα. Όταν το τάισα έκανε λίγο εμετό. Στον ύπνο του έκλαψε. Το πήρα αγκαλίτσα, πίστεψα ότι το παιδί πεινάει γιατί δεν είχα φάει πολύ καλά και την ώρα που του κάναμε το γαλατάκι του το παιδί στα χέρια μας άρχισε να φεύγει.

Οι γονείς μετέφεραν το βρέφος γρήγορα στο νοσοκομείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί κατέληξε. «Τους έβλεπα έτρεχαν μέσα έξω σαν τρελοί όλοι. Δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία. Δεν ξέρουμε ακόμα και εμείς τι να πούμε. Ίσως ο ιός χτύπησε την καρδούλα του, ήταν αδύναμη και δεν φαινόταν σε τόσο μικρή ηλικία».

Η χαροκαμένη μάνα, με όση δύναμη ψυχής της απέμεινε, έκανε έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό: «Είμαστε όλοι διπλά, τριπλά εμβολιασμένοι. Δυστυχώς δεν πιστεύουν. Ήρθε και η δική μου η σειρά να χάσω το δικό μου παιδί. Δεν ξέρω. Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top