Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθούν την Τρίτη μετρό, ηλεκτρικός, τραμ και λεωφορεία

Ποια πρωινά δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν

Απροσπέλαστοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τροποποιήσεις δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη 25/1, έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική. 

Κακοκαιρία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Τρίτη

Συγκεκριμένα, για αύριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια τις γραμμές 1,2 και 3 του μετρό θα διεξαχθούν ως εξής:

Γραμμή 1 Μετρό: Η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Αττική και αντίστροφα από την έναρξη της λειτουργίας.

Γραμμές 2 & 3 Μετρό: Οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές από την έναρξη της λειτουργίας. Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.

Τραμ: Η λειτουργία του θα ξεκινήσει και στις 2 γραμμές Τραμ στις 8 το πρωί.

κακοκαιρία

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.

«Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top