Κακοκαιρία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Τρίτη

Κλειστές οι τράπεζες και το λιανεμπόριο

Σε ποιες περιοχές θα ισχύει αύριο Τρίτη η έκτακτη αργία

Κλειστές θα είναι οι τράπεζες την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω της ειδικής έκτακτης αργίας που θέσπισε η κυβέρνηση, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας «Ελπίδα».     

Εξαιρούνται επίσης τις ειδικής αργίας τα σούπερ μάρκετ, όπως και όλα τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων.    

Έκτακτη αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αύριο Τρίτη 25/1 

Σε ανακοίνωσή της η  Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρει:  

Στυλιανίδης: Σε εξέλιξη ο απεγκλωβισμός με τη συνδρομή του Στρατού 

«Η  Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.   

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων  για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top