Κακοκαιρία: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Εκατοντάδες οδηγοί καθηλωμένοι στα αμάξια τους για πάνω από έξι ώρες

Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι για πάνω από έξι ώρες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Χρ. Στυλιανίδης:Τιτάνια προσπάθεια για απεγκλωβισμό οδηγών  

Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι αποκαρδιωτική. Δεκάδες οδηγοί παραμένουν μέσα στην κακοκαιρία «κολλημένοι» στα χιόνια, χωρίς νερό και φαγητό για πολλές ώρες.

Αττική Οδός: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών - Εγκλωβισμένοι οδηγοί

κακοκαιρία

Την ίδια ώρα, ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το απόλυτο χάος στους δρόμους - Τέσσερις ώρες για ένα χιλιόμετρο!

κακοκαιρία κίνηση

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Προσπάθεια απεγκλωβισμού εγκύου στην Αττική Οδό

Προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό μίας εγκύου γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Αττική Οδό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραμένει για ώρες εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο στο τούνελ Βριλησσίων.

Σημειώνεται οι καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες στο Star και αφορούν εγκλωβισμένους γονείς με τα παιδάκια τους είναι δεκάδες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top