Βούλα: Βίντεο – ντοκουμέντο μετά τους πυροβολισμούς με τρεις τραυματίες

Και ανήλικα παιδιά μπροστά στο συμβάν

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το απόγευμα του Σαββάτου μετά από πυροβολισμούς στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έξω από φούρνο, στην οδό Ερμού σταμάτησαν δύο οχήματα με ξένες πινακίδες.

Μέσα στο κατάστημα ήταν μία παρέα δύο ατόμων. Από τα οχήματα βγήκαν τέσσερα άτομα, τα οποία λογομάχησαν με τους δύο άντρες, που ήταν μέσα στον φούρνο. 

Ο ένας εκ των δύο δέχθηκε χτύπημα με καρέκλα, με τον φίλο του να ανοίγει πυρ εναντίον των τεσσάρων ατόμων. Τραυματίστηκαν δύο άντρες, ο ένας στο στήθος και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα. Αμφότεροι έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας, με τον έναν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ένας τραυματίας, από το χτύπημα με την καρέκλα.

Γείτονες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης διέφυγε μετά τους πυροβολισμούς από το σημείο, μπαίνοντας σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε άλλο άτομο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου, ωστόσο μάρτυρες είπαν πως προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δύο ανδρών πριν γίνει το επεισόδιο.

Στο συμβάν ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες και ανήλικα παιδιά, που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ - όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star - επικράτησε πανικός μετά τους πυροβολισμούς, με ανθρώπους να τρέχουν να ξεφύγουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top