Ποινική δίωξη στον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για παρενόχληση 16χρονης

Θα αποχωρήσει από το ριάλιτι;

Το φως της δημοσιότητας έχει δει τις τελευταίες ημέρες μια καταγγελία που θέλει γνωστό παίκτη ριάλιτι τον οποίο βλέπουμε αυτή την περίοδο στις οθόνες μας, να κατηγορείται από μια 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ από χθες εκκρεμεί και ποινική δίωξη εναντίον του.

Παρενόχληση από παίκτη reality: «Τον κατηγορεί γιατί της έριξε χυλόπιτα»

Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της 16χρονης

Η δικηγόρος της 16χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι από χθες έχε ασκηθεί στον παίκτη ριάλιτι ποινική δίωξη. Το γεγονός όμως ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Αρνείται τις κατηγορίες ο παίκτης ριάλιτι - Θα κινηθεί νομικά εναντίον της 16χρονης

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της». Μάλιστα όπως αποκάλυψε, «θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του».

Πώς έγινε το περιστατικό σύμφωνα με τον παίκτη ριάλιτι

«Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ο εντολέας μου εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων ήταν και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα.

Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος. Τότε, με δική της πρωτοβουλία η μηνύτρια τον αγκάλιασε και επειδή ο εντολέας μου δε θέλησε να δώσει συνέχεια σηκώθηκε – η ίδια παρέμενε πάνω του- την αγκάλιασε και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, την άφησε κάτω, της είπε ευχαριστώ και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε» εξήγησε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top