Παρενόχληση από παίκτη reality: «Τον κατηγορεί γιατί της έριξε χυλόπιτα»

16χρονη έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση

Μια 16χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση στις αρχές Δεκεμβρίου εναντίον γνωστού παίκτη reality και τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. 

16χρονη κατήγγειλε γνωστό παίκτη reality για σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η ανήλικη μαθήτρια, ο γνωστός παίκτης reality, ο οποίος απασχολεί αυτόν καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, την παρενόχλησε σεξουαλικά την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κορίτσι, την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και τη θώπευσε στους γοφούς. 

Μάλιστα, φέρεται να της πρότεινε να πάει μαζί του στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ.

Η 16χρονη ξέφυγε, το έβαλε στα πόδια και την επόμενη μέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο παίκτης του reality, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα και αρνήθηκε τα πάντα. 

Ο θείος του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπερασπίστηκε τον ανιψιό του, κατηγορώντας την 16χρονη ότι λέει ψέματα και ότι τα κάνει όλα επειδή ο ανιψιός του έγινε γνωστός.

«Ο καθένας λέει… Με το που βγει κάποιος στη δημοσιότητα βγαίνουν και λένε τα υπέρ και τα κατά. Παρέα τώρα.. Χωριό είναι, κλειστή κοινωνία είναι, ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Άμα δώσεις χυλόπιτα σε μια γυναίκα μετά βγάζει 1002 κατηγορίες», επεσήμανε.

«16 χρόνων και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Τόσο καιρό γιατί δε βγήκε, τώρα βγήκε να το πεί; Τώρα για να τα λέει αυτά, κάποια πρόφαση έχει. Με παιδάκια δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Χωρίς αποδείξεις τι να λέμε, μπορεί να την έβαλαν κιόλας», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top