16χρονη κατήγγειλε γνωστό παίκτη reality για σεξουαλική παρενόχληση

Την άρπαξε και τη θώπευσε στους μηρούς

Ένα 16χρονο κορίτσι κατέθεσε μήνυση εναντίον γνωστού παίκτη reality, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ΤLive η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και βρίσκεται προς αξιολόγηση από την εισαγγελία. 

Όπως ισχυρίστηκε η μαθήτρια, όλα έγιναν καθώς επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο. Την ώρα που διέσχιζε την πλατεία, ο παίκτης reality την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και τη θώπευσε στους γοφούς. 

Η ίδια κατήγγειλε ότι ο άνδρας δε δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κατάφερε να του ξεφύγει, το έβαλε στα πόδια και την επόμενη μέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις. 

Ο παίκτης του reality κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα και αρνήθηκε τα πάντα. 

Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του άνδρα. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, η οποία μίλησε στο TLive, ο θύτης θώπευσε το κορίτσι κοντά στους μηρούς και στους γλουτούς της. 

 «Ο θύτης προέβη σε θωπείες σε περιοχή κοντά στους μηρούς της ανήλικης παθούσας, 16 ετών περίπου, καθώς και σε θωπείες και στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top