Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι θα συμβεί αν βρεθεί DNA δεύτερου άντρα

Αναμένεται το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να παίξει το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που αναζητούν γενετικό υλικό.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κρίσιμη παράμετρος είναι το εάν θα καταφέρουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, να εντοπίσουν γενετικό υλικό (DNA) από περισσότερα του ενός άτομα. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις μελανιές της Γεωργίας

Σε περίπτωση που βρεθεί γενετικό υλικό από τουλάχιστον δύο άνδρες, καταρρίπτεται αμέσως ο βασικός ισχυρισμός των υπόπτων, ότι δηλαδή με την κοπέλα είχε ερωτική επαφή μόνο ο ένας από αυτούς και μάλιστα αυτή η συνεύρεση, ήταν συναινετική. 

Θεσσαλονίκη: «Δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο 27χρονος που κατηγορείται

Καταρρίπτεται αυτόματα όλη η υπερασπιστική γραμμή και στρέφει την ανακριτική έρευνα προς την κατεύθυνση του ομαδικού βιασμού, δηλαδή κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια. Τότε θα έχει και πολύ μεγαλύτερη αξία εάν διαπιστωθεί και εργαστηριακά ότι στην 24χρονη δόθηκε κάποια ουσία που καταστέλλει τις αντιστάσεις. Θα ενισχύσει την εκτίμηση ότι η 24χρονη έγινε στόχος ομαδικού βιασμού και πιθανότατα βάση οργανωμένου σχεδίου. Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν και εργαστηριακά.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top