Βιασμός Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις μελανιές της Γεωργίας

Τα κενά στις καταθέσεις των 5 ανδρών για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τα κενά στις καταθέσεις των πέντε ανδρών/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (20/1/22)

Συγκλονίζουν τα αποδεικτικά στοιχεία με τους μώλωπες στο σώμα της Γεωργίας Μπίκα, που η ίδια κατήγγειλε ότι εντόπισε την επόμενη μέρα του πάρτι. 

Τα σημάδια που άφησε στην ψυχή της ο εφιάλτης, φάνηκαν στα μάτια της όταν έδινε συνέντευξη. Πλέον έρχονται στο «φως» και τα σημάδια που άφησε στο σώμα της, με τις μελανιές στα πόδια της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το zougla.gr είναι τραβηγμένες λίγες μόλις ώρες μετά το περιστατικό. Με το ίδιο θάρρος που έδειξε το πρόσωπο της και κατήγγειλε δίχως φόβο τα όσα έζησε, δείχνει και το τραυματισμένο από τη βία κορμί της. 

Τα «κενά» στις καταθέσεις των πέντε ανδρών

Από τις καταθέσεις των «πρωταγωνιστών» του πάρτι στη Θεσσαλονίκη προκύπτουν πολλά κενά, κυρίως από την κατάθεση του ανθρώπου που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο ρεβεγιόν. 

1) Ο διοργανωτής του πάρτι Π.Μ δίνει κατάθεση στις έντεκα το βράδυ και για 25 λεπτά, 14 ημέρες μετά ισχυρίζεται ανεβάζοντας μία φωτογραφία ότι τον χτυπήσαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά. O φερόμενος ξυλοδαρμός έγινε πριν ή μετά την κατάθεση στην αστυνομία; Γιατί δεν λέει στην κατάθεση ότι υπήρξαν επικοινωνίες με την κοπέλα το επόμενο πρωί; Γιατί δεν αποκαλύπτει τη συνομιλία που έχει με τον κατηγορούμενο, όπως ισχυρίζεται ο δεύτερος, προκειμένου να πάει την κοπέλα στο πάρτι. 

Θεσσαλονίκη: «Δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο 27χρονος που κατηγορείται

2) Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι  η κοπέλα του ζήτησε να κοιμηθεί μόνη της. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο και δεν την βρήκε, δεν ανησύχησε; Την πήρε τηλέφωνο να δει που είναι;

3) Υπάρχει ένα κρίσιμο δίωρο στις 4 έως 6 τα ξημερώματα. Οι καταθέσεις και των 4 της παρέας σταματάνε σε χρόνο στις 4.10 περίπου και ξαναρχίζουν στις 6. Υπάρχει κάτι που δεν θέλουν να πουν;

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτά που περιγράφουν, οι κατηγορούμενοι είναι πάντα με κόσμο είτε στο πάρτι είτε όταν πάνε να φάνε πρωινό. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top