Αργυρούπολη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ

Προφυλακιστέος ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (20/1/22)

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 46χρονος που απολογήθηκε για τον βάναυσο ξυλοδαρμό σε βάρος της συντρόφου του πριν μία βδομάδα στην Αργυρούπολη.

Αργυρούπολη 46χρονος: «Δε φανταζόμουν ότι θα κάνω τέτοια ζημιά»

Ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού.

Αργυρούπολη: «Έβγαλε τα δόντια του σκύλου και τον κρέμασε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα που τον εμπόδισαν να συνειδητοποιήσει τι έκανε όταν άρχισε να χτυπά αδυσώπητα την σύντροφο του.

Φέρεται μάλιστα να αιτήθηκε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να καταδειχθούν, όπως φαίνεται να ισχυρίστηκε, τα προβλήματα του.

Αργυρούπολη: Της χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο και της έσπασε τα πλευρά

Η γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δέχθηκε δεκάδες χτυπήματα από τον σύντροφο της ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία, την εγκατέλειψε λιπόθυμη και αιμόφυρτη και έφυγε από το σπίτι έχοντας ειδοποιήσει συγγενικό του πρόσωπο για το περιστατικό. Ο δράστης του ανηλεούς ξυλοδαρμού εμφανίστηκε τρεις μέρες μετά στις Αρχές και ενώ ήδη τον αναζητούσε η Αστυνομία.

Η γυναίκα φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top