Δίκη Παντελίδη: «Είμαι 1.000% σίγουρος ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου»

Τι κατέθεσε ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν οι Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο αμάξι τη νύχτα του τροχαίου.

Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα και κατέθεσαν η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, αλλά και ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

Δίκη Παντελίδη: «Στη θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελή»

Παρά τις καταθέσεις των γονέων των δύο κοριτσιών που υποστήριξαν ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, ο ιατροδικαστής υποστήριξε με σθένος πως οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Φρόσω Κυριάκου

Φρόσω Κυριάκου

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1.000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμά της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει», είπε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του Παντελίδη, Αν. Θεοδωρίδης.

Ακόμα, επανέλαβε πως ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν εντοπίστηκε 2,72 mg αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή, μετά το τροχαίο.

Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου

Φρόσω Κυριάκου - Μίνα Αρναούτη

«Ο Παντελίδης δεν είχε πιει», κατέθεσαν οι γονείς των δύο κοριτσιών

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη ανέφερε στην κατάθεσή της ότι ο Παντελίδης, σύμφωνα με όσα της είπε η κόρη της, δεν είχε πιει και έφυγε σε καλή κατάσταση από τη λέσχη.

«Ο Παντελής, μου είπε η κόρη μου, δεν είχε κανένα σύμπτωμα μέθης όταν φύγανε. Όπως μου είπε η κόρη μου κάνανε και καλαμπούρι στο αυτοκίνητο», ανέφερε. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, ο οποίος υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Δεν της έδειξε ότι ήταν μεθυσμένος, γιατί περπατούσε κανονικά... Έδειχνε νηφάλιος. Από ό,τι μου είπε, ο Παντελίδης έπινε πολύ».

«Η Φρόσω κατέρρευσε μετά τις καταγγελίες» - Τι κατέθεσε ο πατέρας της

«Όταν η αστυνομία της ζήτησε DNA γιατί υπήρχαν υπόνοιες ότι εκείνη οδηγούσε, τότε κατέρρευσε, γιατί δεν οδηγούσε εκείνη και δεν καταλάβαινε γιατί συνέβαινε όλο αυτό... Βρέθηκε αίμα της Φρόσως στο κολωνάκι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, αλλά DNA δεν βρέθηκε, ούτε σε τιμόνι, ούτε σε κάθισμα», είπε ο κ. Κυριάκου.

Επεσήμανε, ακόμα, ότι σχεδόν έξι χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο η ψυχολογία της δεν είναι καλή, επισκέπτεται ψυχίατρο, ενώ έχει ακόμα τραύματα. «Ακόμη και σήμερα έχει θέμα με το χέρι της. Έχει σημάδια σε χέρια πόδια, πρέπει να κάνει πλαστικές. Η ψυχολογία της δεν είναι καλά. Επισκέπτεται ψυχίατρο ακόμη και σήμερα», είπε.

Δεχόταν απειλές από τα μέσα για το ατύχημα. Η κόρη μου δεν ήταν ασφαλισμένη πουθενά.

Σε ερώτηση για τους ισχυρισμούς τριών μαρτύρων ότι είπαν στη Φρόσω Κυριακού να οδηγήσει αυτή γιατί ο Παντελίδης ήταν μεθυσμένος, π κ. Κυριάκου έγνεψε καταφατικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top