Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Τι κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της Μίνας Αρναούτη

Ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση των αγωγών για τις αποζημιώσεις που αφορούν το φοβερό τροχαίο με θύμα τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τραυματίες τις Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού.

Δίκη Παντελίδη: «Στη θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελή»

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση και η Φρόσω Κυριακού  94.630 ευρώ. Η οικογένεια του Παντελίδη κατέθεσε αγωγή κατά της Φρόσως Κυριακού, με την οποία ζητά 600.000 ευρώ. Ισχυρίζεται ότι εκείνη ήταν που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Φρόσω Κυριακού - Μίνα Αρναούτη

Φρόσω Κυριακού και Μίνα Αρναούτη

Κανένα από τα δύο κορίτσια δεν παρευρέθηκαν σήμερα στη δίκη. Από την οικογένεια του τραγουδιστή, παρουσιάστηκε μόνο ο αδερφός του.

Ωστόσο, το παρών έδωσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη η οποία και κατέθεσε. Όπως ανέφερε, η κόρη της ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, καθώς την κατηγορούσαν ευθέως για το τροχαίο. Παράλληλα, επέμεινε ότι ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο και όχι η Φρόσω Κυριακού.

μητέρα Μίνας Αρναούτη

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη κατέθεσε όσα γνώριζε για το μοιραίο τροχαίο

«Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» - Συγκλονίζει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

Αρχίζοντας την κατάθεσή της, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη ξεκαθάρισε πως τα δύο κορίτσια δε συμμετείχαν στην χαρτοπαιξία που είχε προηγηθεί το βράδυ πριν το τροχαίο: «Στη χαρτοπαιξία δε συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως αν η κόρη της είχε καταλάβει ότι ο Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δε θα έμπαινε στο όχημα.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε η κόρης της μετά το τροχαίο και τον θάνατο του τραγουδιστή: 

Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς.

Μίνα Αρναούτη

«Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», είπε και πρόσθεσε: «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τί γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με τον θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Τέλος, όσον αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ υποστήριξε ότι ήταν ο τραγουδιστής: «Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια, οπότε δε μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της».

Επεσήμανε, δε, ότι η κόρης της δεν οδηγούσε και ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

«Ο Παντελίδης δεν είχε πιει», κατέθεσε η μητέρα της Αρναούτη

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη ανέφερε στην κατάθεσή της ο Παντελίδης, σύμφωνα με όσα της είπε η κόρη της, δεν είχε πιει και έφυγε σε καλή κατάσταση από τη λέσχη.

«Ο Παντελής, μου είπε η κόρη μου, δεν είχε κανένα σύμπτωμα μέθης όταν φύγανε. Όπως μου είπε η κόρη μου κάνανε και καλαμπούρι στο αυτοκίνητο», ανέφερε. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν εντοπίστηκε 2,72 mg αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή, μετά το τροχαίο.

«Δεν της έδειξε ότι ήταν μεθυσμένος, γιατί περπατούσε κανονικά...Έδειχνε νηφάλιος. Από ό,τι μου είπε, ο Παντελίδης έπινε πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

Ρεπορτάζ Ανέστης Συμεωνίδης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top