Βιασμός 24χρονης: Προκαταρκτική εξέταση για τον δικηγόρο Θ. Αλεξόπουλο

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε - Ο ΣΥΡΙΖΑ τον διέγραψε

Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το επεισόδιο που ανέφερε η 24χρονη με τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου θα δώσει η 24χρονη

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 24χρονη στη συνέντευξή της, ο δικηγόρος της επιτέθηκε κατά την κατάθεσή της στο αστυνομικό Τμήμα:  «Στο τμήμα ήμουν μόνη μου. Ανυπεράσπιστη. Δεν είχα τον δικηγόρο μου γιατί έλειπε σε ταξίδι. Υπήρχε μόνο η αντίθετη πλευρά. Υπήρχε και ο δικηγόρος τους, ο οποίος μου επιτέθηκε κιόλας. Οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από την αίθουσα γιατί μου απηύθυνε τον λόγο και προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πίσω. Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου και να θυμηθώ για να με βοηθήσω και είχα και τον κύριο αυτό να μου επιτίθεται». 

Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Πρόκειται να διερευνηθεί το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ ο δικηγόρος θα κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης. 

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψαν από μέλος τον δικηγόρο των φερόμενων βιαστών της 24χρονης

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος αποτελούσε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αλλά διεγράφη νωρίτερα σήμερα «μέχρι να διαλευκανθεί τελείως η υπόθεση». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top